2012-08-20 ساعت 00:26
راستی یاسی من هم یه سوال دارم. میدونی که رشته ی من زبان هست و کلا علاقه ی خاصی به زبان دارم و چند وقتیه که تو فکر بودم برا زبان پنجمم اما گیر کردم بین فرانسه آلمانی و اسپانیایی. اولش فکر میکردم حالا که میخوام بیام اونجا اسپانیایی شاید بهتر باشه اما راستش با خودم فکر میکردم اون موقع اونم شاید ارزش خاصی نداشته باشه از اونجایی که مکزیکی ها خیلیییییییییییی بهتر از می تونن اسپانیایی حرف بزنن. فکر کردم شاید زبانی که به اصطلاح مشتریش کمه مثل فرانسه برا رشته ی من به درد بخور تر باشه. ایالت هم که ارگان هست و فکر نکنم اونجا خیلی مکزیکی باشه البته مطمئن نیستم. برا درسم اما اگه بخوام ادامه بدم شاید بریم اوهایو (اگه راضی بشه آقا چون بهترین دانشگاه واسه مطالعات ترجمه اونجاست دانشگاه کنت ایستیت) اگه نشه یا انلاین میخونم یا میریم دنور اونم شاید چون U of O رشته ی منو نداره. برا Ph.D. کلا محدودیت دانشگاه هست. بعد حالا سوالم ازت اینه که تو فکر میکنی کدوم یکی از این زبونا رو شروع کنم بهتره. یا اینکه بیام اونجا شروع کنم خوبه؟ چون ایران سیستم آنچنان درستی تو آموزش زبان نداره. یارو 10 سال میره کلاس زبان آخرشم میبینی لنگه!