2012-08-23 ساعت 09:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-23 ساعت 09:42 توسط Doroodparsi.)
(2012-08-22 ساعت 15:48)mehrshaddd نوشته: دوستای نازنینم من یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.من با یه خانمی آشنا هستم که سیتیزن آمریکاست و قراره با ایشون ازدواج کنم،۲ تا مشکل دارم یکی خدمتم و یکی دیگه که این خانم مسیحی هستن.من از چند ماه دیگه باید برم خدمت میخواستم بدونم من میتونم پروندمو به جریان بندازم بعد خدمتم انجام بشه(برای جلو افتادن کارم میگم)یا اینکه باید وایسم خدمتم کلا تموم بشه بعد شروع کنم به انجام کار؟دیگر اینکه ایشون چون مسیحی هستن من چطوری میتونم با ایشون ازدواج کنم؟باید تورکیهبرم ازدواج کنم یا ایرانم میتونم این کارو بکنم؟
مهرشاد گرامی، من به عنوان دوست شما و کسی که بیشتر عمرم رو در امریکا زندگی کردم پیشنهاد میدهم که بیشتر به این موضوع فکر کنید و تنها نگرانی شما از انجام شدن یا نشدن ازدواج نباش. اگر این خانوم آمریکای و مسیحی هستن، شما با ایشان از زمین تا آسمان تفاوت خانوادگی، اجتمائی و مذهبی دارید. آیا میدانید که در اینجا نوجوانان از سن ۱۵-۱۶ سالگی دوست پسر/ دختر دارند و رابطه جنسی بسیار امری طبیعی هست؟ یا به زبانی دیگر یک فرد ۲۵ ساله چه ایرانی چه آمریکائی، ۳-۵ دوست به تمام معنا داشته. من از شما دوست گرامی دوباره پوزش میخواهم که زبان درازی کردم. تمام این چیزهای رو که گفتم از تجربیات تلخ خودم بود که در این غربت دست و پنجه با آنها نرم کردم. در هر حال امیدوارم که همیشه پیروز و سر بلند باشید و هیچ وقت محتاج کسی نباشی.
حالا جواب پرسش شما:
۱. تنها زمانی یک مرد مسلمان میتواند با یک زن مسیحی ازدواج کند که آن زن به دین اسلام بگرود.
۲. اگر میتوانید معافی سربازی بگیرید و به اینجا بیاد که دو سال عمر شما خیلی با ارزش هست.