2012-08-25 ساعت 09:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-25 ساعت 09:38 توسط afshin4749.)
دوستان عزیزم سلام ، خدمتون عرض کنم که این داستان کلیرنس یه فرآیند دلهره آور و آزار دهنده ای هستش . یادمه وقتی در انتظار کلیرنس بودم ، فقط به این فکر میکردم که نکنه یهو اسمم درنیاد !!! نکنه که یهو کلیر نشم !! خب 36 روز گذشت و به لطف خدا کلیر شدم . حدود شش ماه هم هستش که با آمریکا اومدم . میتونم بگم که حالتون رو درک میکنم !! بخصوص در این ماههای پایانی . اما بدونید که شما همتون کلیر خواهید شد و به این روزهای مسخره خواهید خندید و چیزی رو که امروز اسمشو گذاشتین تحمل !!! تبدیل میشه به خاطره . اما بدونید که پس از ورود به آمریکا ، روزهای بسیار سختی رو در پیش خواهید داشت . همانطور که اون روز من انتظار کلیرنس رو تحمل کردم ، امروز هم سختی مهاجرت رو دارم تحمل میکنم . برای همین از ته قلبم براتون آرزوی کلیر شدن میکنم و از خدا میخوام که قسمت همه گرفتن ویزا باشه . که خواهد بود و خواهد شد . شما قبول نشدین که رد بشین !! شما قبول شدین که بیاین و بخاطر همین موضوع میخوام بگم که :
جمال همه مثبت اندیشان رو عشق است .
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
جمال همه مثبت اندیشان رو عشق است .