2012-09-01 ساعت 12:45
یک نکته جامعه شناختی هست و اون اینکه در این روزگار خصوصا همین 15 سال گذشته با وجود وسائل ارتباط جمعی قوی و خصوصا شیوع اینترنت بسیاری از فرهنگها و اداب سنن در بسیاری از جوامع به سرعت در حال تغییر هست حتی در همین جامعه امریکا. من خودم فکر میکردم که کشورهای پیشرفته در خیلی از جهات و شئونات فرهنگی و اجتماعی به ثبات رسیده اند ولی چیزی که از نزدیک میبینم موید تغییرات هست حتی اگر با یک امریکایی میانسال وقتی صحبت میکنی خودش از این همه تغییر در زمان کوتاه در مناسبات اجتماعی تعجب میکنه. فکر کنم در این وانفسای تغییرات بهترین چیز بکار گیری عدم تعصب در کلیه شئونات باشه یعنی سعی کنیم گرچه سخت هست هر عرف و خورده فرهنگی که به باورمان منطقی انسانی و کارا میاد رو حفظ و یا جذب کنیم و حتی راستی ازمایی کنیم و سپس اگر هم شد به نوبه خود اون رو در حد توان اشائه بدیم. خوشبختانه بر عکس مملکت خودمان که فعلا دچار ناهنجاریهای اجتماعی زیاده شده (بنا به علل گوناگون) در این جامعه غربی گوش برای شنیدن و چشم برای دیدن زیاد هست و دلیل عمده اش هم نوپا بودن این جامعه و وجود اقوام مختلف در اون هست کشوری که بقول خودشان شاید تنها کشوری است که تا کنون به اشغال در نیامده است که از برخی جهات این یک مزیت بسیار بزرگ به لحاظ ساختار بندی اجتماعی محسوب میشود.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند