(2012-09-02 ساعت 16:32)behina نوشته:مرسی از راهنمایتون(2012-09-02 ساعت 15:20)هستی zn نوشته: سلام دوستان عزیز
شماره کیس من هنوز اعلام نشده اما ایمیلی که زدم و وضعیت رو سوال کردم گفتن Your case number is not announced on our web site. You and your child's files are complete and we are ready to issue a visa if you wish. As soon as his process is finished your case number will be announced on our web site. In the meanwhile if you wish to receive your own visa with your child you are welcome to come to Ankara and submit your passport to our office for visa issuance. به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس:2012AS66XXX
تاریخ مصاحبه:18 جون[/size][/font]
هستی جان تبریک میگم. شما میتونید ویزاتونو بگیرید تا مال همسرتون هم آماده بشه. چون برنده اصلی هستید میتونید ویزاتونو بگیرید .منم شرایط شما را دارم . هفته دیگه همسرم میره برای گرفتن ویزا امیدوارم تا اون موقع خودش هم کلیر شده باشه.
(2012-09-02 ساعت 15:59)IMMI نوشته:ممنون از راهنمایتون(2012-09-02 ساعت 15:52)هستی zn نوشته:پس ويزاي شما آماده است. ميتونين صبر كنيد تا همسرتون هم كلير بشن و بعد برين بگيرين. ميتونين خودتونم برين فعلا براي خودتون و فرزندتون رو بگيرين. من اگه جاي شما بودم، صبر ميكردم تا هفته ديگه تا سايت آپديت بشه. شايد نفر همراه هم كلير بشه تا اون موقع. اگه تا هفته ديگه كلير نشد، ميرفتم و ميگرفتم (پاس همسرم رو هم ميبردم. بلكم تا وقتي من برسم و برم سفارت اون هم كلير شد.تو سپتامبر هر آن احتمال كلير شدن افراد هست)(2012-09-02 ساعت 15:27)IMMI نوشته:برنده اصلی من هستم(2012-09-02 ساعت 15:20)هستی zn نوشته: ..... به نظر شما دوستان می تونم به این ایمیل اعتماد کنم و برم آنکارا با وجود این که شماره ام اعلام نشده و پروسه همسرم هم تمام نشده؟ لطفا راهنمایی کنیدفكر كنم برنده اصلي همسرتون بوده. من برداشتم اينه كه گفتن شما و فرزندتون مشكلي ندارين. اما بايد منتظر كلير شدن همسرتون باشين. اگه اطلاعات بيشتري از موردتون بدين شايد مشخص تر بشه
شماره کیس:2012AS66XXX
تاریخ مصاحبه:18 جون[/size][/font]