2012-09-04 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-04 ساعت 16:16 توسط a.r.a.s.h1.)
(2012-09-04 ساعت 16:02)maliheh نوشته:(2012-09-04 ساعت 15:52)a.r.a.s.h1 نوشته: دوستان عزیز تمام ارسال ها برعکس اینکه از طرف شوهرم باشه از طرفه منه برای همینم هست که کمی فقط کمی احساساتی است
شوهرم برای دریافت ویزا دیروز رفت انکارا و امروز پاس ها رو تحویل داد که ایشالا ups محترم پاس های مارو با ویزا به زودی بیاره
و منم اینجا همچنان سنگر رو حفظ می کنم تا کلیر شدن تک تکتون تا اخرین نفر، و خودم هم در این تاپیک رو قفل کنم و برم
پس همه با هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای بزرگترین کلیرنس 2012
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مبارک باشه
مرسی دوست گلم ایشالا به زودی برای شما هم این انتظار به پایان برسه من همیشه برای همتون دعا می کنم چون بعد از این همه وقت که با هم هستیم احساس می کنم شما هم جزیی از خانواده من هستید بنابراین باخوشحالی شما خوشحال و با هوراااااهای شما هوراااااا میکشم پس امروز پیش به سوی هوراااااااااااااااااااااااااااااااا کشیدن دسته جمعی

(2012-09-04 ساعت 15:39)hadiseh.t نوشته:عزیزم شما بزرگ ما هستین به امید هوراااا شما اونم همین امروز(2012-09-04 ساعت 15:25)a.r.a.s.h1 نوشته:(2012-09-04 ساعت 12:52)hadiseh.t نوشته:(2012-09-04 ساعت 12:48)aalidehghani نوشته: سلام به همگی
ما 30 جولای مصاحبه داشتیم تا الانم هیچ خبری نشده کسی هست که 30 جولای تو انکارا مصاحبه کرده باشه که ما بدونیم وضعیتش چیه
در ضمن اینم انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز اخرین کلیری که من دیدم 25 جولای a.r.a.s.h.1عزیز بود که به سفارت ایمیل زد و سفارت براشون ایمیل زد کلیر شدن شما هم میتونید ایمیل بزنید واز وضعیتتون مطلع بشید.
با سلام حدیثه عزیز ما 23 جولای مصاحبه داشتیم و 27 اگوست با ای میل کلیر شدیم یعنی 35 روزه کلیر شدیم ماندانای عزیز 25 جولای مصاحبه داشت و 31 اگوست کلیر شد(بازم با ای میل) با ارزوی کلیرنس برای همه مهاجرسرایها در این هفته یا هفته اینده واینم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ببخشید دیگه حافظم یاری نمیکنه تاریخ مصاحبه همه رو حفظ کنم 2 روزو به بزرگواری خودتون ببخشید

راستی امروز کدوم از دوستان میخواد که کلیر بشه ؟ پس دستها بالا

شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug