2012-09-10 ساعت 10:52
(2012-09-10 ساعت 10:45)sayeh_m نوشته: [quote='peyman1355' pid='212335' dateline='1347257275']سلام
[quote='mdna' pid='212120' dateline='1347193602']
سلام
از اونجایی که فکر میکنم از زمان دریافت نامه دوم تا ارسال مدارک فرصت کمی خواهیم داشت (مخصوصا کیس نامبرهای پائین) میشه لطفا دوستای با تجربه بگن غیر از مدارکی که صراحتا تو سایت سفارت آنکارا ذکر شده چه مدارکی رو باید ارسال کرد؟مثلا گواهی کار از جایی که کار میکنیم و...
همچنین Contact Information موجود در سایت که در آخر توضیحات اومده امسال یک صفحه ای شده و انگار دیگه به اطلاعات سفرهای خارجی وغیره نیازی ندارند! نظر شما چیه؟همینو باید پر کنیم؟
درود بر شما
من هم سوال دوست گراميمون رو دارم، با توجه به اينكه فكر ميكنم از زمان دريافت نامه دوم تا زمان مصاحبه زمان كمي خواهيم داشت براي ترجمه مدارك و ارسال و گرفتن وقت معاينات پزشكي و تهيه بليط وهتل و ..... نياز به حداقل يك ماه زمان داريم و كيس نامبرمون هم رقمش پايينه ، لذا حدودا اين بازه زماني چند روز خواهد بود؟ از دوستان با تجربه بابت راهنماييشون صميمانه سپاسگزارم
پیمان جان شما مدارکت رو ترجمه کن زودتر بقیه اش رو باید صبر کنی

درود بر شما سايه جان
ترجمه مدارك حداكثر 10 روزه آماده ميشه ( طبق گفته دارالترجمه ) اما مشكل اينجاست كه ممكنه اداره مهاجرت خداي نا كرده به خاطر شلوغ بودن و تراكم كاري در آنكارا، محل مصاحبه رو به ابوظبي تغيير بده، اون موقع ترجمه مدارك اوليه نياز نخواهد بود، ضمنا، اين سوال من به خاطر اين بود كه بتونم براي تمامي كار هام زمان بندي انجام بدم
از راهنمايي شما هم صميمانه سپاسگزارم دوست گرامي
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May