2012-09-22 ساعت 19:40
(2012-09-22 ساعت 16:49)MPU نوشته: [quote='H-K' pid='216614' dateline='1348301290']
سلام به همه دوستان عزیز و تبریک به همه کلییر شده ها..
کمک کمک کمک
دوستان عزیز من کارمند بانکم و متاسفانه رییس بانکمون گیر داده و با مرخصی من موافقت نمیکنه..(البته من الان یکهفته است که آنکارا هستم و تا دوشنبه مرخصی دارم) پاسپورتامون هم تحویل دادم ولی متاسفانه هنوز خبری ازکلییر شدن نیست....آقا به نظرتون چه کار کنم..اگر برگردم که دیگه 30 سپتامبر تموم میشه اگر برنگردم هم که احتمالاً یکهفته و شاید بیشتر اینجا باشم که چه جوابی به اونا بدم 0...(((در ضمن این 4شنبه عروسی خواهرکوچیکم هم هست که دیگه واقعاً نمیدونم چه کار کنم.ای کاش الان پاسپورت داشتم و میرفتم ..و آیا دوشنبه ارزش داره که من پاسمو تحویل بگیرم برم ایران ؟؟کی برگردم ترکیه؟؟.))دوستان عزیز کسی راهکاری به نظرش میرسه لطفاً کمکم کنه بدجوری بهم ریخته هستم
((اگه بمونم و ویزا نگیرم چییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)))
خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا خودت رحمی بکننن....[/color][/size]
سلام
پیشنهاد میکنم که موضوع را هم با خانوادتون و هم با رییس تون در میان بگذارید و شرایط رو برایشون تشریح کنید تا بعداً دچار مشکل در خانواده یا کار نشوید.
مطمئن باشید اونها هم شرایط شما رو درک خواهند کرد.
انشاله که شما و همه مهاجرسرایی ها بزودی کلیر می شوید.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.