2012-09-25 ساعت 20:50
(2012-09-25 ساعت 11:39)ali234 نوشته:(2012-09-25 ساعت 11:28)peyman1355 نوشته: درود بر دوستان گرامي
آيا وقتي كه ما مشخصات كامل خودمون و اعضا خانواده مون رو براي دكتر ميفرستيم، منشي ايشون با توجه به تاريخ و زمان مصاحبه نميتونند خودشون روز معاينه ما رو تعيين كنند؟ با توجه به اينكه خودشون اونجا هستند و از كم و كيف كار آگاهي كامل دارند؟
من هم مصاحبه ام روز چهارشنبه افتاده، با توجه به اينكه پسرم 4 ماهشه و خودم و همسرم هر سه در يك روز بايد براي معاينه بريم، آيا به نظر شما روز دوشنبه صبح اونجا باشيم تا سه شنبه عصر بهمون جواب خواهند داد كه چهار شنبه صبح براي مصاحبه مراجعه كنيم؟ يا اينكه براي جمعه وقت معاينه بگيريم؟( چون شنبه و يكشنبه تعطيله و دوشنبه و سه شنبه فقت زمان براي گرفتن جواب معاينات داريم )
سلام پیمان جان ،شما وقتی وارد صفحه گرفتن وقت میشید و فرم رو پر میکنید یک صفحه باز میشه که وقتهای خالی رو نشون میده به صورت جدول ،و شما برای روزی که مد نظرتون هست ( همون دوشنبه ) وقت رو می گیرید( معمولا وقت خالی زیاد داره ) بعد منشی دکتر این صفحه رو که ثبت کردید نگاه میکنه و وقت رو اگر مشکلی نداشته باشه از نظر زمانی ( رعایت بازه زمانی تا مصاحبه و...) بعد تایید میکنه به صورت ایمیل و شما این ایمیل رو پرینت می کنید.
پس وقت رو شما می گیرید و منشی فقط چک میکنه که ایرادی نداشته باشه. به نظر من برای 4 شنبه اگه مصاحبه دارید همان 2شنبه باید وقت بگیرید اگر خیلی وسواس دارید که نکنه مشکلی پیش بیاد یا زمان بیشتری بخواهید میتونید شنبه هم وقت بگیرید ( تا ساعت 1 ظهر مطب بازه ). ولی همون دوشنبه هم مشکلی نداره که همه 2 روز قبل از مصاحبه می گیرن.
البته ما بچه سه ساله داریم 4 روز قبلش باید وقت بگیریم.
البته چیزی که در سایت دکتر اونگان نوشته شده مبنی بر این هست که مسئولیت زمان بین مصاحبه و دکتر به عهده خود فرد متقاضی هست و خود فرد متقاضی باید با توجه به زمان 2 روز برای بزرگسالان و 4 روز ( غیر پنجشنبه) و غیر تعطیلی زمان را محاسبه و در سایت تعیین کند...
این متن و لینک مورد نظرش در سایت دکتر اونگان....
(the system will not allow you to choose a medical appointment date which does not let an enough time interval in between the medical and interview appointments, calculating it on behalf of you to get your medical report safely, in time),
http://www.doctorun.com/
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون