کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-09-25 ساعت 02:28)lottory نوشته:  سلام.من از لحاظ مالی به شدت تحت فشارم.از کار تایپ گرفته تا کار تو رستوران رو دارم انجام میدم.آخه خونوادمون در اطلاع قضیه لاتاری نیستن و میخوام با پول خودم و بدون اطلاع اونا برم ترکیه. برام 50هزار تومن هم زیاده(پول یه شب اضافی تو هتل).سفرنامه های 2012 خوندم ولی جواب سوالم رو نگرفتم.خواهشا جواب بدید. اگر من بر فرض مثال تارخ مصاحبم شد 4شنبه (CN:***) میشه بلیط هواپیما رو برا 3شنبه صبح زود(4 یا 5) بگیرم که که کارای پزشکیمو بکنم و 4شنبه برم مصاحبه؟ منظورم اینه که جواب پزشکیمو مطمینا 1 روزه میدن؟ من یک نفر دخترم.
ممنون
سلام دوست عزیز ...اگر سه شنبه بروید به کاره پزشکی برای چهار شنبه نمی رسید ...اما مشکلی در کارتان به وجود نمی اید شما بدون جواب مدیکال هم می توانید برای مصاحبه بروید و مدیکال خود را در زمان کلیر شدن و دریافت ویزا ارائه بدهید . من نمی دونم شانس ویزای یک ضرب شما چقدر می باشد اما با عدم ارائه مدیکال فقط نقص مدرک می خورید و از شما می خواهند که مدیکال را جهت صدور ویزا بیاورید.
در مورده دوستی هم که به شما گفته بودند به هزینه های امریکا فکر کنید نظره من کاملا بر عکس ایشان هست ...کسی مانند شما که برای هر شرایطی خود را در امریکا اماده می کنه و از کار کردن نمی هراسه بسیا ر راحت تر از قشر متوسط امکان رشد و پیشرفت تو جامعه امریکا رو داره .... فقط باید خودتون برسونید اونجا با کمی پس انداز اولیه....با این شرایط افتضاح اقتصادی دیکه این مملکت جای موندن نیست...لحظه ایی درنگ نکنید....مطمئن باشید شما موفق می شوید ....شاد باشید
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: kasrafo ، daria ، sima s ، Mehrafarin ، 3rip

پیام‌های این موضوع