2012-09-30 ساعت 16:46
(2012-09-24 ساعت 21:15)MPU نوشته:(2012-09-24 ساعت 00:52)meh-tag نوشته: ويزا ما لاترى هست و من نفر اصلى هستم و در كانادا زندگى ميكنم. پس خانوم من از ايران ميتونه با ويزا لاترى امريكا وارد كانادا بشه و بعد از انجا هر دو وارد امريكا بشيم؟
نه متاسفانه همسرتون با ویزای آمریکا( در حالی که هنوز آمریکا نرفتند) نمیتونند وارد کانادا بشوند ولی بعد از اینکه وارد آمریکا شدند و پاسپورتشون مهر خورد حتی قبل از رسیدن گرین کارت و با همون پاسپورت ایرانی که مهر ورود به آمریکا خورده میتونند بیان کانادا
ام.پي.يو. جان يادمه يكي از بچه ها بعد از ورود به آمريكا از اونجا رفته بود كانادا و دوباره برگشته بود آمريكا ولي هر چي تو تاپيك اولين سفر جهت فعالسازي گرين كارت گشتم پستي كه ارسال كرده بود رو نتونستم پيدا كنم مي شه بگي چه جوري مي تونيم اينكارو انجام بديم ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)