کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-10-02 ساعت 02:15)tenesi نوشته:  
(2012-09-30 ساعت 11:56)mlo نوشته:  سلام یه سوال داشتم. برای افراد 21 سال می خواستم ببینم ورود به سن 21 مطرحه یا پايان 21 سالگی. برای مثال کسيکه متولد23/09/1992 هست تکليفش چيه؟
21 سال تمام یعنی فردای روز تولدش وارد 22 سال بشه.
افراد زیر 21 سال تمام ( و البته مجرد ) را در فرم وارد کنید.

(2012-10-01 ساعت 21:55)payam373 نوشته:  سلام
نمیدونم که کسی این شرایط رو مثل من داشته یا نه.من پسرم که 4 سالشه متولد کشوری هست که سهمیه ثبت نام توی لاتاری نداره البته پسرم پاس ایرانی داره.از طرفی توی فرم ثبت نام فقط کشور محل تولد را خواسته نه ملیت رو.حالا تکلیف چیه بلاخره پسرم واجد شرایط هست یا نه؟؟؟؟
ممنون
در فرم ثبت نام گزینه Country of Eligibility for the DV Program که مربوطه به مشخص کردن امکان شرکت در قرعه کشی است ، فقط در صفحه اصلی متقاضی است و در صفحه دوم که مربوط به همسر و فرزند است چنین گزینه ای وجود ندارد.
در صفحه مخصوص همسر و فرزند ، گزینه کشور محل تولد وجود دارد.
تفسیر من اینکه که شخص متقاضی ( شما ) نباید متولد کشورهای ممنوع باشد ( پاسخ Yes در گزینه Country of Eligibility for the DV Program ) و نه همراه ( فرزند ) شما .
فکر می کنم شما برای ثبت نام و وارد کردن نام فرزندان مشکلی نداشته باشید. به هرحال با ثبت نام کردن که چیزی از دست نمیدید. بقیه‏اش هم توکل به خدا.
ممنون از پاسختون.توکل به خدا .ثبت نام می کنیم.
تشکر کنندگان: tenesi

پیام‌های این موضوع

کاربران در حال بازدید این موضوع: