2012-10-05 ساعت 18:44
نگی جان همهٔ گفتنیارو گفت ولی یه چیزی از طرف خودم میخوام بگم.. اونم اینکه من اینجا شرایطمو کاملا توضیح دادم و بازم اگه مشکلی واسم پیش بیاد میام اینجا و راهنمایی میگیرم.. شما بهتره از صداقت من ایراد نگیرید از کسی که از این صداقت سو استفاده کرد ایراد بگیرید.. اون انسانی که شما میگید جایزلخطاست و ممکن اشتباه کنه باید به اشتباهش اعتراف کنه و یه قدمی واسه جبران اشتباهش برداره.. نه اینکه با خیال راحت به اشتباهاتش ادامه بده و هیچکی هیچی نگه بهش.. لیلی جان نوشته بودن یه مدت داره این کارارو میکنه پس حتما من اولین نفر نبودام!!! به کسی میگن جایزالخطا که از اشتباهاتش درس بگیره.. ایشون کار بدی کردن و در این موضوع هیچ شاکی نیست.. هر کسی که بوده علاوه بر اینکه یه نفرو ناراحت کرد باعث شد شک بین همه به وجود بیاد که این واسه من از همه چیز ناراحت کنند تر بوده!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!