کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تجربیات خوب در آمریکا (چه چیزی تحسین شما را بر انگیخت؟)
راستش نکته ای به ذهنم میرسه که وقتی بهش فکر میکنم به برخی از کسانی که از امریکا خوششان نیامده است حق میدهم. مثلا اگر شما در ایران صاحب شرکتی هستید که با چهار تا کارمند خرید و فروش میکنید و روزها به دفترتان میروید تا حساب و کتاب کنید. یک زندگی متوسط برای خودتان دارید و جایی هم در شمال ایران دارید که گهگاهی بروید و یا آنقدر پول دارید که سالی یکبار بتوانید به مسافرت خارجی و یا داخلی بروید. و یا اگر از یک خانواده نسبتا مرفه هستید که سرمایه کار دارید و از امکانات نسبتا خوبی برخوردار هستید و تمام خرج تحصیلات عالیه شما را خانواده تان پرداخته است باید نسبت به مهاجرت به امریکا خیلی خیلی فکر کنید و بی گدار به آب نزنید.و اگر در لاتاری قبول شدید میتوانید گرین کارتتان را بگیرید و برگردید.چون شما در واقع میخواهید کیفیت زندگیان را بالا ببرید نه اینکه خودتان و خانواده تان را به دردسر بیاندازید. ولی اگر مثل من یک لاقبا و عقب مانده مالی هستید و چیز خاصی ندارید و زندگیتان همراه با استرس و نگرانی از تامین مخارج اولیه است و یا اینکه اصلا نمیتوانید محیط اجتماعی و فرهنگی آنجا را تحمل کنید منظورم این است که به مرز جنون رسیده اید و حاضرید هر کاری را برای رهایی از آن وضعیت انجام دهید آمدن و زندگی در امریکا را حتما بهتان توصیه میکنم. عامل مهم دیگر هم سن است و هرچه سن کمتر باشد امید به آینده و انرژی برای تطبیق بیشتر است. من با اینکه تا حالا شانس آورده ام و با اینکه فقط با 5000 دلار مهاجرت کردم به مشکل جدی برنخوردم ولی میدانم که در سالهای بعدی ممکن است به مشکل بر بخورم و حتی شاید مجبور شوم کار کارگری انجام دهم. من قبل از اینکه از ایران بیایم خودم را برای سختیهای خیلی بیشتر آماده کرده بودم و هنوز هم آمادگی آن را دارم. زیرا هیچوقت نمیگذارم با مرور زمان شرایطی را که در ایران داشتم فراموش کنم.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: تجربیات خوب در آمریکا (چه چیزی تحسین شما را بر انگیخت؟) - توسط rs232 - 2009-10-09 ساعت 23:53
RE: تجربیات خوب در آمریکا - توسط کاووش - 2014-02-05 ساعت 17:21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان