2012-10-13 ساعت 14:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-13 ساعت 16:02 توسط ParsTrader.)
ba dorood... man karam cinema hast va tedadi jayeze az festivalhaye motabar jahni daram. mikham baraye mohajerat be usa eghdam konam. toonestam forme ( i-140) ra DL konam. ama mige bayad 500$ bepardazam ke az iran maghdoor nist... aya in tanha rahe ya rahe behtariham emkan pazire,,, ba sepas
....
با درود... من کارم سینما هست و تعدادی جایزه از فستیوالهای معتبر جهانی دارم. میخوام برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنم. تونستم فرم ( ای-۱۴۰) را دل کنم. اما میگه باید ۵۰۰$ بپردازم که از ایران مقدور نیست... آیا این تنها راه یا راه بهتری هم امکان پذیره،، با سپاس
لطفا به قوانین احترم گذاشته و فارسی تایپ کنید در صورت نداشتن صفحه کلید فارسی از سایت بهنویس استفاده نمایید .
با تشکر
ParsTrader
....
با درود... من کارم سینما هست و تعدادی جایزه از فستیوالهای معتبر جهانی دارم. میخوام برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنم. تونستم فرم ( ای-۱۴۰) را دل کنم. اما میگه باید ۵۰۰$ بپردازم که از ایران مقدور نیست... آیا این تنها راه یا راه بهتری هم امکان پذیره،، با سپاس
لطفا به قوانین احترم گذاشته و فارسی تایپ کنید در صورت نداشتن صفحه کلید فارسی از سایت بهنویس استفاده نمایید .
با تشکر
ParsTrader