2012-10-17 ساعت 19:34
(2012-10-17 ساعت 17:55)mohsen-usa نوشته: خطاب به آقا افشین گل و همه مسافران ایروان
قبل از هر چیز باید از افشین عزیزمان تشکر کنم بخاطر قلم قشنگش بخاطر حافظه فوق الاده اش که همه مراحل را مثل کامپیوتر ضبط و ثبت کرده که واقعا بی نظیره-من الان ایروان هستم و در مرحله مدیکال همه چیزو مو بم مو از روی سفر نامه افشین حفظ کردم...مثلا راننده اشتباها جلوتر نگه داشت و من بهش گفتم اینجا نیست و رد شدی چون تابلوش آبیه...یا به خانمم گفتم بچه راببر تاب بازی کنه چون میدانستم تاب و سرسره در حیاط پشت بیمارستان وجود داره...خلاصه هیچ چیزی دیگه برام جدید نبود و مثل فیلم تکراری بود
لذا مطالعه دقیق این سفر نامه را به همه توصیه میکنم
http://mohajersara.com/thread-5613.html
افشین خسته نباشی داداشی ..به سلامتی پاسو گرفتی؟؟؟
محسن از لطفی که به من دارید ممنونم
بله امروز ساعت ۴ گرفتم. پس شما هم درجریان باشید اگر ویزای یکضرب گرفتید احتمالا زمان بیشتر از چیزی که افسر می گه برای صدور ویزا در نظر بگیرید
در خصوص اینکه من همه چیز رو مو به مو ذکر کردم، باید بگم امروز که سفارت رفتم دیدم یک سری جزییات رو دقیق و صحیح ننوشتم و نشون می ده اون روز استرسه کار خودش رو داشته انجام می داده.
مثلا درهای ضامن دار دیگه دستگیره نداشتند برای باز کردن که من به اشتباه نوشته بودم باید ضامن فشرده بشه و بعد دستگیره بچرخه!
نهایتا می بینید که همیشه چیزهایی هست که شما و نفرات بعدی بخواهید اصلاحش کنید. پس منتظر سفرنامه شما هم هستیم

2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳