(2012-10-23 ساعت 02:23)girl نوشته: برای عقد دائم نیاز به کارت پایان خدمت هست. و ایشون نوشته قصد دارم با یک خانم آمریکائی ازدواج کنم یعنی اینکه ایشون ایرانی نیستن.. در هر صورت همونطور که آقای یامی گفتن با ویزای دانشجویی تشریف ببرن یه کشور دیگه درس بخونن اونجا عقد کنن و همونجا هم بمونن تا کارشون درست شه... ولی فکر میکنم غیر قانونی باشه همچین کاری
تا جایی که من میدونم اینکار غیر قانونی نیست چون فرد قانونا برای ادامه تحصیل پاسپورت میگیره و میره یک کشوری. حالا اینکه اونجا ازدواج میکنه و بعد کشوری دیگه راهش میده میره اونجا، قاعدتا به نظام وظیفه ایران ارتباطی نداره مگر اینکه طرف در این مدت برگرده که طبعا بهش تا وضعیت نظام وظیفه اش رو روشن نکنه اجازه خروج نمیدن.
من البته اطلاعی ندارم که پاسپورتهایی دانشجویی اینجوری اصلا اعتبار زمانیش چقدره و آیا توش مثلا مینویسه که صرفا جهت فلان کشور معتبر است یا نه، ولی برادر دوستم ازونا گرفت رفت مالزی ادامه تحصیل بعد خوشش نیومد از همونجا مستقیم رفت ترکیه و اونجا موندنی شد و مشکلی هم بوجود نیومد و الان بین ترمی ایران هم میره میاد.
ضمنا فردی که با پاسپورت موقت دانشجویی میره خارج از ایران جدای از عیب اینکه بیش از یک مدت خاص نمیتونه در ایران باشه (کنسل میشه پاسپورتش) ظاهرا یک مزیت داره و اونم اینه که اگه تحصیل یا اقامت این فرد از یک مدت زمان خاصی بیشتر طول بکشه، به اینا معافیت از سربازی پولی میخوره. من کسی رو میشناسم که دانشجویی همیجوری 5 یا شش سالی خارج از ایران بود و نهایتا بهش معافیت خورد و با چند میلیون پول سربازیش رو خرید. یادمه میگفت اگه فقط یک ترم دیرتر رفته بود بهش شامل نمیشد. دقیق یادم نیست اما جزییاتش. تو سایت applyabroad مطمئنا نوشتن در این مورد.
البته با این وضع دولار اصلا این کار عاقلانه هست یا نه خودش یک دنیا حرفه!!
به این دوست تازه واردمون هم بر نخوره هاا اما جدیدا از این تاپیکهای یک سطر و نیمی خلاصه که میخوام با یک خانم آمریکایی ازدواج کنم و چکار کنم و بعدش دیگه میرن و بر نمیگردن همچین زیاد شده!!! نکنه سر کاریه که انرژی مونو هدر بدیم؟؟؟