کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-31 ساعت 00:16)nedh نوشته:  سلام ما هم انکارا هستیم .

توجه داشته باشید که دکتر اونگان برای بچه های کوچک ، واکسن هموفیلوس انفلونزا ( یا همون انفلونزا تایپ B یا همون مننژیت ) رو تزریق می کنه + مرحله دوم انفلونزا + آبله مرغون

حتما این سه واکسن رو تزریق می کند. هزینه مدیکال ما حدود 750 دلار شد. با اینکه همه واکسنها رو زده بودیم.

واکسنهایی که به ما تزریق شد : خودم هیچی. همسرم : ابله مرغان. بچه : انفلونزا مرحله دوم+ انفلونزا تایپ B + ابله مرغان

هزینه واکسن ابله مرغان حدود 75 دلاره هزینه تست ابله مرغان 63 لیر.

برای صرفه جویی واکسن تهران بزنید ولی بدونید که اقای اونگان اینجا درهر صورت نمیزاره بدون واکسن از در برید بیرون بخصوص بچه دارها.

اونگان کاملا انگلیسی صحبت می کنه برخلاف اینکه شنیده بودیم فارسی هم بلده . من کاملا انگلیسی باهاش صحبت کردم گفت که راجع به واکسن چونه نزنید چون همین ها رو هم میتونستیم قبول نکنیم ولی قبول می کنیم اما چونه نزنید ایرانیها قبلا خطا زیاد داشتن. متاسفانه نمیشه باهاش وارد بحث شد. فقط باید تحمل کنید در آمریکا ده ها برابر این هزینه رو باید متحمل بشید به هدف نهاییتون فکر کنید.
ممنون ....فقط از مدت زمان لازم برای تست آبله مرغون هم خبر دارید؟ در واقع چند روزه جواب رو میده؟ یعنی اگه اونهایی که مجرد هستند و رو 2 روز حساب کردند، از دکتر بخواهند که تست آنتی بادی آبله ازشون بگیرن، تو همون دوروز ( روز اول تست انجام بشه، روز دوم جواب بده ) تموم میشه ؟
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: Ali DV-2013

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط achi686 - 2012-10-31 ساعت 00:23
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان