بجه ها باز هم بابت تمام راهنمایی هاتون از شما تشکر میکنم....شرمنده من وقتی روی تبریک و تشکر میزنم ارور میده و نمیتونم با زدن اون دکمه تشکر کنم و همین جا از همه تشکر میکنم.....الاهه جون اکارو جان دریمر60 وولکان و همه شما مهربونها ممنونم......اکارو جان من زیر این متنم اون چیزی رو که تیک زده رو کپی پیست میکنم تا شما ببینید و اگر میدونستید بهم بگین ممنونم از شما.......وولکان جان بله ما اون فرم رو پر کردیم...ولی کلا من نمیدونم که این دمیسیل برای من هست که برای همسرم اقدام کردم یا برای اسپانسر ما!!!!من فکر میکردم دمیسیل من رو در سفارت میخان...هرچند وکیلم همیشه بهم میگه که اگر از من دمیسیل بخان(من الان ایران زندگی میکنم )وکیلم به راحتی بهشون پاسخ میده و میگه که وظیفه وکیل همینه که این مشکلات رو حل کنه...به هر حال من اصلا نمیدونم که این دمیسیل برای منه یا اسپانسرمون...من اون متن رو میگذارم
General Instructions
[x] The checklist below indicates missing or incomplete documents.
Supporting Documents Missing or Incomplete
[x] The (sponsor) has not provided proof of U.S. domicile.
اینها رو تیک زدن یعنی ما این کارها رو باید انجام بدیم.......اکارو عزیز امیدوارم درست کپی پیست کرده باشم...چون فکر کردم اینها رو شما میخاین ببینید...ایا جای دیگری رو باید کپی میکردم؟؟چون یک سری توضیحات هم قبلش داده....باز هم از همتون ممنونم بچه ها...
General Instructions
[x] The checklist below indicates missing or incomplete documents.
Supporting Documents Missing or Incomplete
[x] The (sponsor) has not provided proof of U.S. domicile.
اینها رو تیک زدن یعنی ما این کارها رو باید انجام بدیم.......اکارو عزیز امیدوارم درست کپی پیست کرده باشم...چون فکر کردم اینها رو شما میخاین ببینید...ایا جای دیگری رو باید کپی میکردم؟؟چون یک سری توضیحات هم قبلش داده....باز هم از همتون ممنونم بچه ها...