2012-11-01 ساعت 10:37
(2012-11-01 ساعت 09:51)سارا2013 نوشته:بابا جان چه اذیتی؟؟؟!!!(2012-10-30 ساعت 14:08)ehsan_ati نوشته: به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
در ضمن در مورد نامه مالی، هيچ اشکالی به نامه من (از لحاظ اينکه مبلغ فقط به ريال درج شده بود) وارد نشد و گفتن همه چيز اوکي هست.
ننننههههههههههههههههههه آخه چرا اذیت میکنن. خیلی حالم گرفت حس بدیه. انشاله برای شماهم زودتر این روزا بگذره و بریم وبزا بگیریم
روند اداریه دیگه. چرا سختش میکنین. نگران نباشید با شما کاری ندارند. مثلا نیست ادارات خودمون سیم سوت ثانیه جواب میدن.
شما تو ایران pcc گرفتی. همون عدم سو پیشینه.
تو یه استان تو پلیس +۱۰ هست تو یکی تو آگاهی تو یکی تو مواد مخدر تو یکی یه سال باید میرفتی بیرون شهر تو یه کلانتری سال بعد تو پلیس +۱۰ بعد تو مواد مخدر بعد تو آگاهی مرکزی سال بعدش تو آگاهی جنوب. حالا را نمیدونم.
پس یکم بیخیال بشین.
نه کسی کاری به شما داره. نه میخوان کاری بکنند. نگران ویزاتون هم نباشین. این همه کیس کلیر خورده و بعد ویزا دادن. کلیر خوردن به معنی ویزا نگرفتن نیست . کلیر نشدن به معنی عدم دریافت ویزاست. شما اگه از خودت مطمپنی دیگه برای چه نگرانی. یکی از دوستان همین انجمن در سپاه کار میکردند ولی شغلشون هیچ ربطی به اونها نداشت. با خود ما مصاحبه داشتند و خانم بچه ها ویزا گرفتند و به خودشون کلیر زدند.
حالا خود شما این قضیه را نگاه کن ببین اگه میخواستن اذیت کنند!!!! برای چه به خانواده شون ویزا دادن؟؟؟!!!
یکم خوشبین باشید. ببینید یک کلام هیچ کدوم از کارمندهای سفارت مرض ندارند. عذر میخوام انقدر صریح گفتم. به تاپیک های مصاحبه ها برگردین و مطالعه کنید تا این حس و حال ازتون بره.
البته بهتون حق میدم که نگران باشید بخصوص اگر با روند ایران مقایسه کنید. که علت اون را هم من در بیشتر موارد عدم رعایت قانون میدونم نه مرض داشتن. ولی نگران نباشید Edge عزیز که ویزا گرفت (البته خیلی زحمت کشید و با انگیزه عالی پیش رفت)دیگه بزرگترین موج مثبت برای همه باید باشه.
ان شا الله ویزا را گرفتین شیرینی ما یادتن نره.