2012-11-16 ساعت 11:43
(2012-11-11 ساعت 11:13)فردا نوشته:(2012-11-01 ساعت 18:13)mehrannn نوشته: مرسی Acaro عزیزسلام.دوست عزیز اصلن فکر نمی کنم احتیاج به این کارها باشه.من فقط از ایمل هام پرینت گرفنم و بردم.80 درصدشون هم فینگیلیش بود.فقط پرینت بگیرید.خودتون رو بذارید جای افیسر،ببینید کدوم میل هاتون وجود رابطه نزدیک رو بیشتر نشون میده.من حتی از ایمیل ها و چت هایی که با هم کل کل کرده بودیم و بحثمون شده بود پرینت گرفتم.اما به نظرم اومد چیزی رو که بیشتر بهش استناد می کنن عکس های متعدد در زمانهای مختلف باشه.
منظورت از اینکه به فارسی بنویسم اینکه بعد از اینکه از متن ایمیل که به فینگلیش نوشته شده پرینت گرفتم خودم با خودکار زیرش با حروف فارسی متنش رو دوباره بنویسم؟
راستی ما بیشتر تو OOVOO حرف میزنیم، اون هم History ش گزینه پرینت نداره، من صفحه به صفحه پرینت اسکرین کردم و از پنجرش پرینت گرفتم، به نظرت خوبه؟
پرینت از oovoo هم خوب به نظر میاد.
سلام دوستان عزیز من و نامزدم اکثرا تو oovoo صحبت میکنیم و من همه رو ضبط میکنم و همشون رو روی فلش و چند تا سی دی ریختم اکثر چت هامون توی محیط viber انجام میشه که اون قابل پرینت گرفتن نیست نمیدونم اونا سی دی یا فلش ها رو چک میکنن یا فقط پرینت رو میبینن ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...