(2012-11-22 ساعت 04:24)alexander نوشته:خیلی بابت کار پیدا کردنتون خوشحالم. دیر و زود داره ولی سوخت و سور نداره.(2012-11-21 ساعت 08:41)jordanir نوشته: امروز رفتیم مهدکودک نزدیک خونه. هفته ای ۱۸۵ دلار.
خوب بود.
سرویس رایگان هم داشت برای کسانی که بچشون مدرسه است بعد از مدرسه برداره.
در ضمن free vpk هم داره.
گفتم برای بچه دارها شاید براشون مهم باشه.
من نمی دونم شما کجا هستید ولی بگردید حتما مهدکودک رایگان هم پیدا می کنید
فلوریدا هستیم.
نزدیک خونه که نبود . منظورم مهد کودک هست نه پیش دبستانی ها.
پیش دبستانی برای همه و طرح دولتی و رایگان است.
ولی مهد کودک فکر نمیکنم رایگان باشه. لطفا اگر هست شما بگین چه جوری پیدا کردین.
ممنون.
این پست ها بدرد بخوره ها. بچه ها تجربیاتتون را به اشتراک بذارین یکم از چینی ها یاد بگیرین که چقدر هوای همو دارن ول کنین کوروش و داریوش و الان چی هستین؟!!!
الان برای هموطنتون چکار میکنین. ببخشید ها یاد پست های مزخرف توی فیس بوک افتادم.

(2012-11-24 ساعت 03:44).wall street نوشته:(2012-11-23 ساعت 23:35)honey62 نوشته: سلام دوستان، یه خسته نباشید به wall street عزیز که رسیدند به مقصد.
ما با چمدونهامون مشکل پیدا کردیم! 4تا چمدون بستیم هر کدوم 23 کیلو و یه خورده، حدود 10 کیلو رو زمین مونده، میدونید ترکیش میذاره اضافه بار بخوریم یا نه؟ اگه اره هر کیلو رو چقدر میگیرن؟
یه چیز دیگه اگه با بلیطمون بفرستیم توی بار که دیگه جریمه اضافه بار ندیم چمدون با خودمون میرسه یا دیر و زود میشه؟
مرسی
سلام دوست من. و سلام به همه دوستان عزیز و گرامی و تشکر از همه
دوست من من در مورد ترکیش اطلاعی ندارم اما KLMتنها یک بار 23 مجاز هستی که قبلا هم توضیح دادم. اما نکته بسیار بسیار بسیار مهم:
تا یک هفته پیش جریمه با دلار 1236 حساب میشد والان با دلار2450 تومان
گفتم که بعدا مثل من دم رفتن حالتون گرفته نشه. من فکر میکردم 170 هزار تومان جریمه داشته باشم اما با اجاره شد 350 هزار تومان. دوستان این تغیر رو فراموش نکنند.
در ضمن نکته مهم دیگر که یک روز کامل وقت محترم ما رو گرفت.شارژر لپ تاپ به صورت 3 شاخه هست که ما در ایران آن را به دوشاخه تبدیل میکنیم
پس ما هم همان سه شاخه اصل رو بردیم اما در اینجا پریز ها به صورت دو شاخه مستطیل و کنار هم هست که من خیلی کم دیده بودم. خلاصه یک روز کامل گشتم و یک تبدیل خیلی ساده با قیمت 21 دلار خریدم.
نکته دوم: با اجازه یک بلیط مترو برای یک روز تهیه کردم به قیمت 5 دلار.اما وقتی سوار مترو شدم متوجه شدم که لازم نیست این بلیط رو به کسی نشون بدیم یا جایی ثبت کنیم. یعنی میشد اثلا بلیط نگرفت یا فردا هم استفاده کرد. در اینجا فرض اول صداقت مردم است. الان که این مطالب رو مینویسم شیطون گولم میزنه که دیگه بلیط نخرم. اما فرشته مهربون میگه شیطون غلط میکنه مثل بچه آدم بلیط تهیه کن. منم میگم چشم. در اینجا یعنی پرتلند سیستم حمل و نقل عمومی خیلی خوبه. هوا هم عالیت و البته مدام در حال بارون اومدن..پرواز KLM هم بسیار خوب و مناسب بود البته ما از هلند تا آمریکا با دلتا اومدیم که امکانات کمتری نسبت به KLM داشت.اگه کسی سوالی داشت دربست در خدمتیم
دوستان عزیز از best buy قسمت کامپیوتر میتونید یک عدد
internatioanl travel adapter
بخرید که دیگه همه جا بتونین ازش استفاده کنید.
یک مساله مهم. دنبال یک لوله استوانه ای ار بغل بگردید. رنگکاور آبی هست.