2012-12-05 ساعت 22:22
(2012-12-05 ساعت 17:36)SOROUSHSOFT نوشته:خب خوشحال شدم که کارتون راه افتاد(2012-12-05 ساعت 17:04)iranzamin_99 نوشته:ممنون دوست عزیز(2012-12-05 ساعت 15:59)SOROUSHSOFT نوشته: سلام بچه ها
الان هیور سرویس باهام تماس گرفت و گفت اون آپارتمانی که شما رزرو کرده بودید به دلیل ترکیدگی لوله و همچنین ایراد در سیستم گرمایش قابل رزرو نیست و یک آپارتمان دیگرو بهم پیشنهاد دادن که اصلا" خوب نیست منم بهشون میل زدم و گقتم همه چی رو فراموش کنند حتی ترانسفر روو کلا" باهاشون بهم زدم
بعد با چند تا آژانس مسافرتی تماس گرفتم برای هتل و قیمتهایی که دادن احساس میکنم یه خورده بالاست مثلا" هتل سیلاچی رو شبی 50 دلار برای هر نفر گفت که چون ما 3 نفریم میشه 150 تا برای هر شب یا مثلا" آویا ترانس شبی 60 دلار به ازای هر نفر متروپل 60 آکواتک 60 آنی پلازا 70 و آرارات هم 75
دوستانی که تجربه دارن لطف کنن منو راهنمایی کنن چون من 3 روز دیگه پروازمه و خیلی وقت کم دارم به نظرتون چکار کنم برم آژانس و با همین قیمت ها بگیرم یا با توجه به اینکه الان لوسیزن هست برم مستقیم اونجا و هتل رو بگیرم؟
نرم اونجا یه وقتی جا گیرم نیاد؟؟
دوست عزیز
من دیشب با هتل Meg که شارمین جان هم تعریف کرده بودن طی 2 تا ایمیل برای یک سوئیت کامل با تمام امکانات به شبی $72 رسیدن که فکر میکنم تا 60 -65 هم باید پایین بیان چون low season هست ولی من ادامه ندادم چون منتظر خبر از دوست ارمنی که در ایروان دارم هستم.
اینم لینکش
http://www.hotelmeg.com/rates.shtml
اطلاعات و پر کنین زودی بهتون ایمیل میزنن و چونه بزن حسابی
ضمنا من این قیمتها رو از آژانسی در تهران گرفتم:
(قیمتها برای هر نفر و هر شب)
Silachi=$36
Hrazdan=$38
Aviatrans=$44
Ani Plaza=$52
البته من بلیط هم از همین آژانس خریدم و شاید برای همین قیمتهاشون پایینِ
مایل بودید برای اطلاعات تماسشون به من IM بدید و خودتون باهاشون صحبت کنید
هیور دوباره باهام تماس گرفت و گفت که مشکل رو تا روز سفر ما حل خواهند کرد و ازم دوباره خواستن تا اطلاعات رو کانفرم کنم.
منم بهشون گفتم که کلا" بیخیال آپارتمان شدم و ازشون درخواست هتل اربونی رو کردم و اونا هم قبول کردند و آپارتمان رو کنسل کردن و 7 شب هتل اربونی اتاق دبل برای 3 نفر به ازای هر نفر شبی 30 دلار رو برام رزرو کردن.
کلا" برای 3 نفرمون 175 دلار گرونتر از آپارتمان دراومد ولی فکر میکنم که با توجه به اینکه صبحانه میدن و اینترنت هم برقراره و تو خود میدون جمهوری هم هست و هم اینکه متاسفانه من آدم وسواسی هستم و با سرویس مشترک هاستل ها شدیدا" مشکل دارم ارزششو داشته باشه.
از تمام دوستانی که جواب منو دادن و باهام همفکری کردن کمال تشکر و اجترام رو دارم و برای همه آرزوی موفقیت دارم.
از اونجا که قیمت این هتل جدید مناسب هست یادتون باشه که یه گزارش بهمراه عکس برامون بزارید

شاد و سلامت باشید و منتظر خبرهای خوب و ویزای یکضرب شما هستیم
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO