(2012-12-07 ساعت 23:06)negi نوشته: سارا جان تبریک می گم. اگه گفتن که شلوغه و دیر وقت می دیم و اگر خواستی تغییر بده. وگرنه اگه خودت بخواهی عوض کنی سفارت رو ممکنه که خیلی تاخیر بندازه. کیس آرین رو خودشون پیشنهاد داده بودند.
موفق باشی.
ممنون نگی جان. پس اگر که عقب میفته صبر میکنم ببینم خودشون چی میگن.
به طور عادی مصاحبهٔ من میشه برای کی؟
(2012-12-07 ساعت 23:16)arian307 نوشته: والا سارا جان من شخصا با این nvc شوخی نمیکنم... الاهه جون بهتر میشنایه این nvc رو چون چند ماهه که کارش اونجاست اما اگر میخوای از ان وی سی اقدام کنی با دوستان با تجربه تر هم مشورت کن.. من فکر نکنم انقدر خر تو خر باشه اما شنیدم کار چنتا از دوستان کلا تو nvc گم شده بود!!!!!!!!!! بعد هم عزیزم تا 2 هفته 10 روز دیگه پروندت دست سفارته... من 4 روز بعد از اپروال پروندم تو nvc بود و یه 10 روز بعد از اپروالم رسید دست سفارت... ینی ان وی سی زیاد نگه نداشته بود... امیدوارم واسه شما هم زودی برسه دست سفارت...
ااااِ اوکی پس هیچی آقا اصلا پشیمون شدم. هر کاری خودشون میخوان بکنن. فقط همینم مونده پروندم گم شه

من میخواستم از این صفحهٔ ویزای نامزدی یه سو استفاده بکنم و به مدیران محترم بگم: چرا طول امضا رو انقدر کوتاه کردین آخه؟ یکی مثل من که ۲ تا کیس داره و داره امضاشو کم کم تکمیل میکنه (خدا رو شکر)، نمیتونه همه رو بنویسه. من مجبور شدم کیس دومم رو پاک کنم کلا. آخه این انصافه به نظر شما؟

K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳