کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای جمهوری چک
(2012-12-12 ساعت 16:06)@SH!M نوشته:  یه سوال هم من بپرسم الان برای ویزای توریستی اروپا (بدون دعوتنامه) آژانس ها چه مدارکی از مسافر میخوان؟مثلا همین کشور چک

دوسته خوبم من که قصدم جسارت کردن نیست و هدفم اینه که به یه نتیجه درست و دقیق برسیم نه یه نتیجه فرضی ! و من هم نمیگم که اون آژانسیه داره درست میگه. تورو خدا هرچی اطلاعات مفید هست بهم بدید و کمکم کنید.
ممنون میشم کامل پاسخ بدین و به سوالام دقت کنید.

1- بابت سواله شما هم که گفتین چه مدارکی لازمه ؟ -->

2- و بابت این چیزی که شما گفتین:
" شما همین که در سفارت اقدام به گرفتن ویزا بکنی و جواب ویزات مثبت باشه در این لیست ثبت میشی بعدم که تو فرودگاه تاریخ ویزات رو کنترل میکنن "
بابت این مطلب شما این آژانسیه بهم گفته که واسه ویزا گرفتن حتی لازم نیست خودم باشم و حتی لازم نیست اثر انگشت بزنم و حالا نمیدونم چه جوریه که گفته موقعه گرفتنه ویزا نیاز نیست که اثر انگشت بزنم !!!
شما واردتری ، میشه بگی به نظرتون چجوری داره واسم ویزا میگیره که نیاز نیست اثر انگشت بزنم ؟؟؟ آیا ویزا واسه کسه دیگه هست و اثر انگشته اون خورده تووش ؟؟؟ یا اینکه مثلا" توو سفارت پارتی داره ؟؟؟ نمیدونم ، شما راهنماییم کنید.

3- مهمتر از همه اینکه به فرض اینکه من موقعه گرفتن ویزام اثره انگشتی نزده باشم و اونوقت با پاسپورت اصلیه من و ویزایی که اثره انگشته من تووش نیست و به قوله شما توو بانکه اطلاعاتی به محضه اینکه مثبت در اومد ثبت میشه ، آیا موقع پیاده شدن از هواپیما اثره انگشته منو باز چک میکنن ؟؟؟ یعنی همونجایی که همه به صف میشن و پشت سره هم میخوان بیان برون. اگه چک بکنن که میفهمن که اثره انگشت من نیست که !!! پدرمو در میارن که اینجوری ؟؟؟!!!

4- یه چیزه دیگه: وقتی که من موقعه گرفتن ویزام اثره انگشتی نزده باشم و اونوقت با پاسپورت اصلیه من و ویزایی که اثره انگشته من تووش نیست و به قوله شما توو بانکه اطلاعاتی به محضه اینکه مثبت در اومد ثبت میشه ، تا اینجا اوکی ؟؟؟ بعد به فرضه اینکه چک اثره انگشته منو چک نکرد البته بعده پیاده شدن از هواپیما و فقط ویزا و پاسم رو چک کنه و من از اون قسمت بدونه زدنه اثر انگشت بیام بیرون اونوقت باز راهی وجود داره که بعده درخواسته پناهندگی دادن به یه کشوره دیگه مثله آلمان از اونجا چک کنن منو ببینن که من از کجا وارد شدم ؟؟؟ آیا راهی وجود داره یا نه چون اثره انگشتی از من نیست راحت میتونم بگم که با قاچاق بر و زمینی اومدم ؟؟؟
تشکر کنندگان: یه مهاجر

پیام‌های این موضوع
ویزای جمهوری چک - توسط x_y_x - 2012-12-11 ساعت 13:47
RE: ویزا جمهوری چک - توسط یه مهاجر - 2012-12-11 ساعت 15:04
RE: ویزا جمهوری چک - توسط x_y_x - 2012-12-12 ساعت 13:19
RE: ویزا جمهوری چک - توسط یه مهاجر - 2012-12-12 ساعت 14:15
RE: ویزا جمهوری چک - توسط یه مهاجر - 2012-12-12 ساعت 16:06
RE: ویزا جمهوری چک - توسط x_y_x - 2012-12-13 ساعت 23:07
RE: ویزا جمهوری چک - توسط یه مهاجر - 2012-12-14 ساعت 01:00
RE: ویزا جمهوری چک - توسط x_y_x - 2012-12-16 ساعت 12:41
RE: ویزا جمهوری چک - توسط laili - 2012-12-16 ساعت 13:14
RE: ویزا جمهوری چک - توسط یه مهاجر - 2012-12-16 ساعت 14:57