کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-13 ساعت 23:24)نام کاربریarta نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 18:37)مانترا نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 15:23)mohajer13 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 12:55)Almond نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 11:35)SOROUSHSOFT نوشته:  مهاجر جان دیگه کپی رو قبول نمیکنه
ما دیروز 10 دسامبر رفته بودیم پیش دکتر کریستین و چند تا از بچه ها کپی ارائه کرده بودند و ایشون هم گفتند کپی مال خودتون اصلشو به من بدید Smile
از ما هم کپیشو قبول کرد و تشکر کرد واسه کپیWinkWink
سروش خان چه جالب ما هم کپی و هم اصل کارتها رو گذاشتیم رو میزش خودش گفت اصلش برای خودتون باشه کپی کافیه!
تازه بعدش هم به ما کارت واکسیناسیون داد که واکسنهامون واردش شده بود و گفت این برای سفر شما است.

چرا یه روند مشخص نداره؟!! از من که کپیشو قبول کرد و وقتی سوال کردم گفت مشکلی نیست و از بعضی از بچه ها هم که پذیرفتند. به هر حال دادن کپی به امتحانش می ارزه، شاید اون لحظه در حالت پذیرش کپی کارت Tongue به سر ببرند.

(2012-12-11 ساعت 22:53)خانه نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:41)lover usa نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 22:02)خانه نوشته:  خانه جان، خانت آباد
يعني اون هاستلي كه هم من ميدونم هم شما، اينقد صبحانش افتضاحه؟
مثلا امكاناتي مثل اينترنت، يخچال و تلويزيون و ... در اتاق، سيستم گرمايش و سرمايش اتاق، محيط آروم، نظافت اتاق و سرويس‌‌ها و پرسنل پاسخگو و مودب و ...

لاور عزیز صبحونه واقعا کمه البته نونش کمه چهار تیکه نون کوچیک و یه ذره پنیر روش مالیدن من که سیر نشدم ولی از لحاظ سیستم گرمایش این اسپلیت اتاق من کافی نبود منم بهشون گفتم یه هیتر برام آوردن که الان البته خیلی خوب شد از نظر امکانات هم اتاق من تلویزیون یخچال مایکروویو توستر ظرف کتری برقی چای کبریت همه رو داره ولی دمپایی نیست شما حتما بیار کنسرو بیار که خرجت کمتر بشه فقط نون بخوای بخری اینجا نون ایران نیست من که ندیدم فقط اتاق من سینگل روووم با پرایوت بث روووم هستشا حواست باشه من از اون بقیه خبر ندارم بازم سوال داشتی بپرس عزیزوووووم راستی اتو هم ندارن

خانه جان
بطور كلي، اگه شما برميگشتي به قبل از اين زمان، باز اين هاستل (با همين اتاق و همين هزينه نسبتا به صرفه) رو واسه اقامت انتخاب ميكردي ؟ يا به نظر شما كلا ارزشش رو نداره ؟
راستي اينترنت داره ؟
بازم ممنون از لطفت
اميدوارم سفرت پربار و پر ويزا باشه
آره انتخاب میکردم چون در مقایسه با گرمی هاستل اینجا ارزون تره و برای منم همه چی دم دستمه محیط آروم و خوبه وای فای هم داره کلا بد نیستش؛

گرمی هاستل صبحانه عااااااااااااالی و کاملی میده + چای و قهوه رایگان نامحدودTongue و اینترنت وای فای با سرعت خوب! اتاقا و سرویسهاشم خیلی تمیزه و از همه مهمتر واقعا کارمندای مهربونی داره. ما اگه بهمون چک بخوره 100 درصد باز میایم اینجا، یه عالمه با هم رفیق شدیمBig Grin

سلام
این گرمی هاستل که میگید...... در مرکز شهر قرار داره؟ اگه میشه آدرس سایتش را هم بذارید لطفا...... با آرزوی بهترین ها برای همه

تقریبا! تا جمهوری 20 دقیقه پیاده راهه. کلا دسترسیش به همه جا خوبه و قیمتاش هم خیلی ارزونه. البته هتل یا هاستل خیلی بستگی به سلیقه مشتری داره. ما اینجا رو دوس داشتیمSmile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: lover usa ، mooj ، mohajer13

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط مانترا - 2012-12-14 ساعت 01:51
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان