کاملا جان شما دیگه چرا؟ وکیلا اصلا از سفارت و مصاحبه هیچ اطلاعی ندارن. اطلاعاتشون در حد NVCیه. این موضوع رو هم جدیدا گذاشتن. لینکش رو هم توی یکی از پست هام گذاشته بودم. بعد که این مطلبو اینجا نوشتم، رفتم تاپیکهای بچه های لاتاری دیدم همه دارن راجع بهش صحبت میکنن.
باید وقتی پرونده توی NVC تکمیل شد و نامه دعوت به مصاحبه دریافت شد، ثبت نام کرد. حالا من خجسته دلو ببین که از حالا رفتم ثبت نام کردم!!!
صد درصد وقتی نامه دعوت به مصاحبه میاد، این موضوع توش عنوان شده. بنابراین همه خواهند دانست ؛)
جودی جان یه بار بیا بیرون و دوباره وارد شو، ببین درست میشه؟
منم چندروز پیش امضام غیر فعال شده بود که به مدیرا گفتمو اونا هم زحمتشو کشیدن واسم
باید وقتی پرونده توی NVC تکمیل شد و نامه دعوت به مصاحبه دریافت شد، ثبت نام کرد. حالا من خجسته دلو ببین که از حالا رفتم ثبت نام کردم!!!

صد درصد وقتی نامه دعوت به مصاحبه میاد، این موضوع توش عنوان شده. بنابراین همه خواهند دانست ؛)
جودی جان یه بار بیا بیرون و دوباره وارد شو، ببین درست میشه؟
منم چندروز پیش امضام غیر فعال شده بود که به مدیرا گفتمو اونا هم زحمتشو کشیدن واسم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی