2012-12-22 ساعت 09:34
(2012-12-22 ساعت 04:47)arian307 نوشته: دوستان از اونجایی که بالاخره نامه ی دعوت به مصاحبه من اومد میخوام هر چه سریع تر کارای واکسن رو انحام بدم...من واکسن MMR رو تو بیمارستان مهراد زدم. اول با پاسپورت برو مرکز واکسن انستیتو پاستور. یه واکسن خودشون بهت میزنن. بعد اونجا میتونی آدرس جاهایی رو که MMR میتونی بزنی ازشون بپرسی (البته مهم نیست کجا میزنی فقط باید نامهای با مهر و امضا ببری که نشون بده شما این واکسن رو زدید). فقط واکسن ۳ نوبتی هپاتیت رو از شما قبول میکنن (اگه زده باشید). بقیه چیزها رو بهتون میزنن و مثلا برای آبلهمرغون، اگه ادعا کنید که قبلا گرفتید، فقط آزمایش آنتیبادی براتون مینویسن، در غیر اینصورت اون رو هم باید بزنید.
خوب من بعیید میدونم کارت واکسن هایی که تو بچگی زدم رو داشته باشم... اما کلی واکسن زدن بمون تو مدرسه دیگه... زمانی هم که کلا 17 18 ماهم بود هم واکسن زدم... حالا تو پاستور خودشون میدونن که زدم یا نه و این که این mmr خیلی نایابه.. منم فقط به خاطر همین یه واکسن مجبورم مصاحبه ام رو 20 روز عقب بندازم که 1 ماه رو پر کنه... چون سفارت واسه 10 روز دیگه هم میتونه برام وقت تعیین کنه... کسی میدونه کجا دارن که من فردا برم بزنم؟
ضمن این که باید برم پاستور تجریش یا اون یکی ؟
دوستان راهنمایی کنن که هم اکنون نیازمند یاری سبزشون هستیم
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار