2012-12-25 ساعت 04:30
(2012-12-25 ساعت 04:20)kamela نوشته:(2012-12-25 ساعت 02:53)arian307 نوشته: نه دوست من 3 ماه طول نمیکشه واسه من 12 روز طول کشید ( نمیدونم دوستان چرا دعوا دارن کلا.. نشستن ببینن کی چی میگه که تیکه بندازن )..من از روزی که درخواست ترنسفر دادم 12 روز بعدش نامه ی دعوت به مصاحبم اومد که اگر ترکیه بود با توجه به این که یه سری مدارک رو باید جلو جلو پست میکردم و این خودش زمان بر بود ( یه 10 روزی طول میکشید که برسه اونجا و یه 10 20 روزی هم طول میکشید که چک کنن ) اگر میخواستن وقت بدن کلی طول میکشید... اما جودی با این تفاسیر من مطمئنم که ترکیه برای شما هم تو ایملی که بت میده واسه پست کردن مدارک پیشنهاد ترنسفر رو 100% خواهد داد... اگر اینطور شد.. درنگ نکن و ترنسفر کن...
اخ ارین گفتی.....منم از این مورد مهاجر سرا اصلا خوشم نمیاد...تا یک چیزی میگی همه میخان باهات دعوا کنن...اصلا به نظر من گاهی اینجوری میاد که اینجا هیچ کس دوست هیچ کس نیست و همه تظاهره..هر چند که واقعا هم کسی ذر اینجا دوست کسی نیست .من تاحالا ادعای دوستی در این سایت نداشتم..ولی از اونایی که این ادعا رو دارن تعجب میکنم!!من بارهاااا دیدم تمام کسایی که همدیگرو دوست خطاب میکنن به هم حسودی میکن..پنبه هم رو میزنن.متلک میگن.و کسی اگه کارش پیش بره به قول بچه ها تابلو هست که خوشحال نیستن و الکی قربون صدقه هم میرن و خوشحالی میکنن و یک جا دیگه بهش حسودی میکنن...من موندم چطور با این روحیه بعضی ها میخان در آمریکا زندگی کنن.خیییلی ببخشید من این رو مدتهاس میخام بگم...این سایت کم کم داره به خاله زنکی تبدیل میشه...اوایل که من اومده بودم در سایت خیلی خوب بود...همه فقط مشکلاتشون رو میخاستن حل کنن..ولی حالا یک جور دیگه شده..
امیدوارم من از همین ابتدا که وارد سایت شدم نه حسادت کنم نه بد باشم. و همیشه صداقتمو حفظ کنم. کاملا شما هم دعا کن کار من پیش بره . زندگی سالمی برات ارزومندم. مرسی از مطالب خوبت