(2012-12-28 ساعت 00:38)الهه سابق نوشته: یعنی آرین فقط بشین منفی ببافا. بابا کسی توی چک رد نمیشه. اگه کسی رد شده لابد مشکل حادی داشته. انقدر خودتو اذیت نکن
ینی خوشم میاد حسم رو هوا گرفتی

(2012-12-28 ساعت 02:48)mhy_1985 نوشته:مرسی محمد جان.. منتظر خبرت هستم تا فردا... دیروز میخواستم رزرو کنم دیدم اگر پشیمون شم گرفتن پولش سخته.. حالا امروز حتما یه دونه میگیرم .. شما هم خبر بده که ببینیم چی کار کنیم بهتره....اگر زمینی رفتم و راهیان نور نشدم میام میگم سفرم چطور بوده...12 ظهر راه میوفته 12 ظهر فرداش میرسه(2012-12-27 ساعت 14:57)arian307 نوشته:
(2012-12-27 ساعت 13:36)payamkj نوشته:(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:
دوست من
من بخوام زمینی هم برم میتونم دلار دولتی بگیرم؟ هرچند بخوره تو سرشون فکر میکردم 1200 تومن باشه... دیگه چرا بش میگن ارز دولتی؟؟؟
اون 240 دلار رو هم همونجور که گفتم نامزدم زحمتش رو کشید و با ویزاکارتش ریخت... برای بوک کردن وقت اول باید پول رو بریزین.. حقم دارن اگر نه هرکی میومد وقت میگرفت و ممکن بود نره اصلا..
آره آرین میتونی بگیری. فقط فکر کنم کمتر میدن. امروز شرمنده یه کم دیر شد نرسیدم سر موقع به آژانس برای بلیط هواپیما. دوستم گفت سیستم بلیط زود قطع میشه باید قبل از 5 بیای . برو شنبه بیا
ولی گفت 1 تومن زیاده. شما بلیط هواپسما نخر. یه دونه زمینی علی الحساب رزرو کن تا من قیمت بگیرم. دوستم همیشه ارزونترین رو سرچ میکنه پیدا میکنه و تخفیف هم میده.
شنبه صبح بهت قیمت رو میگم. اگه فرداظهر هم بدن که بعید میدونم باشن خبرت میکنم.
خدا صبرت بده چندساعت راهه زمینی؟
تورو خداروزگار مارو ببین بخاطر دلار و گرونی باید بشینیم اتوبوس بریم کارامونو انجام بدیم!

کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت