2012-12-29 ساعت 15:36
(2012-12-29 ساعت 12:03)bikhab نوشته:(2012-12-27 ساعت 17:55)yashim نوشته: ما از طریق این بخش تماس قرار ملاقات را لغو نمی کنیم، وقت ملاقات را تغییر نمی دهیم یا زمان آن را جلو نمی اندازیم مگر زمانی که متقاضی در قرار ملاقات حاضر نشده یا قبل از مصاحبه از حضور او جلوگیری شده باشد.(2012-12-27 ساعت 16:55)bikhab نوشته: با درود به همه عزيزان من دو هفته ديگه وقت مصاحبه دارم اما به هيچ روشي نميتونم از ايران خارج بشم تا دو سه ماه ديگه اتفاقيي افتاده ايميل هم زدم به كي سي سي و گفتم نميتونم و توضيح هم دادم و درخواست دادم كه تاريخ من و عوض كنند به نظر شما آيا من را از ليست خودشون حذف ميكنند يا قبول ميكنند ؟ خواهشا بهم سريعتر جواب بدين كه دارم بال بال ميزنم .
ما از طریق این بخش تماس قرار ملاقات را لغو نمی کنیم، وقت ملاقات را تغییر نمی دهیم یا زمان آن را جلو نمی اندازیم مگر زمانی که متقاضی در قرار ملاقات حاضر نشده یا قبل از مصاحبه از حضور او جلوگیری شده باشد. .......................................
با درود يشمين جان من متوجه نشدم از نوشته شما ميشه لطفن بيشتر توضيح بديد ؟
سلام من ايميل زدم و در جواب برام اين متن اومد از طريق سيستم جديد فعلا نميتونيد تغيير بديد كمي صبر كنيد بعد از سال جديد ميلادي
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه