کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-05 ساعت 14:45)Saeedv13 نوشته:  بچه ها کسی یادش هست تو کدوم سفرنامه از هتلی به اسم "لطیف اوغلو" صحبت شده بود؟ کاربرمون از این هتل استفاده نکرده بود ها. به نظرم فقط از بیرونش رد شده بود و گفته بود جدید افتتاح شده. هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم. می دونین چی شده. ایمیلمو جواب داده. ایمیلش هیچ متنی نداره. یه فایل ورد رو به ایمیلش ضمیمه کرده. بدیش اینجاست که فایل مورد نظر کاملاً ترکی هستSad. خدا بگن چکارت کنن مرد؟؟!!. آخه در مورد من چی فکر کردی؟Tongue. با گوگل ترانسلیتور یه چیزایی ازش متوجه شدم. به نظرم اتاق دابلش رو بدون چک و چونه شبی 155 لیر میده. اگر هر لیر ترکیه 0.56 دلار باشه میشه شبی تقریباً 87 دلار. اتاق سینگلش 100 لیر هست. تو www.tripadvisor.com رتبه اش 37 هست. یک نفر براش رویوو نوشته که خیلی ازش تعریف کرده. گفته:
This is one of my best finds ever. This is a new hotel and the rooms and decor are excellent. Add to that the staff who are among the best I have ever seen in a hotel and they surely have a recipe for success. The staff were the friendliest and most helpfull ever, everthing was done with a smile. Breakfast was one of the finest I have ever had.
Room Tip: First time here, however I would be surprised if any of the rooms were bad
طرف همین دو ماه پیش اونجا بوده. آدرسش هم نزدیک کیزیلای هست گویا. خلاصه به نظرم مورد جالبیه. حالا ایمیلش رو جواب دادم تا ببینم تا کجا راه میاد ولی اگر کسی اون سفرنامه یادش بود بهم خبر بده. ممنون.
عمو سعید من این هتل رو دیدم - دقیقا روبروی هتل خودم بود یک هتل شیک و زیبا است از نظر مکانی هم که عالیه و جاش فوق العادس! با سفارت 10 دقیقه و مطب 15 دقیقه فاصله داره ! دورو برش مخصوصا خیابون پایینش پر از کافه و فروشگاه و رستوران و بانک و .. که خیلی باحاله یعنی نصف شبم بیخوابی زد سرتون برید این خیابون کلی حال میکنید ! البته فکر کنم خوب به خوبی ددمان نباشه ولی از خیلی هتلای دورو برش مثل هتلهای الیت ، اتاپ بلوار سرتره و هم خب قیمتش مناسبه .تا خود میدان کیزیلای 5 دیقه راهه که فکر کنم مهمترین مرکز آنکاراس خلاصه از نظر من تایید میشه و احتمال زیاد به امید خدا سری بعد اینجا برم الانم که قیمت سینگلشو خوب میدهBig Grin!
اینجا هم یک نگاه بیندازید بد نیست!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Saeedv13 ، ali234 ، mdna ، el333

پیام‌های این موضوع
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط IN.USA@2013 - 2013-01-05 ساعت 16:56
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان