14 -15 سالم که بود یبار رفتم همه طلاهامو فروختم با پولشون یه عالمه لباس خریدم.. مامانم اینا 1 سال دنبال طلاهای من میگشتن میگفتن چطوری میشه که بین همه طلاها فقط طلاهای تو گم شدن
))))))))
منم لباسارو میخواستم رو کنم, قیمتارو زیر نصف میگفتم که با پولی که خودشون بهم دادن جور دربیاد.. خلاصه یه فیلمی داشتم.. الان که فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم واقعا چه فکری کردم طلا فروختم بخاطر لباس مارک؟!!! اخرشم رفتم به بابام گفتم اخه بابام خیلی ولخرجه و پول و طلا واسش مهم نیست کلی بهم خندید, اونم به مامانم گفت, مامانم 1 ماه باهام قهر بود میگفت باید یاددد بگیری دروغ نگی حالا بخاطر طلاها ناراحت بودا
)))))))))))))))
یادش بخیر. خلاصه این شد که تنبیه شدم و یه مدت طولانی واسم طلا نخریدن
امروز سرعت پایینه.. منم یه سر زدم اعصابم خورد شد خارج شدم

منم لباسارو میخواستم رو کنم, قیمتارو زیر نصف میگفتم که با پولی که خودشون بهم دادن جور دربیاد.. خلاصه یه فیلمی داشتم.. الان که فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم واقعا چه فکری کردم طلا فروختم بخاطر لباس مارک؟!!! اخرشم رفتم به بابام گفتم اخه بابام خیلی ولخرجه و پول و طلا واسش مهم نیست کلی بهم خندید, اونم به مامانم گفت, مامانم 1 ماه باهام قهر بود میگفت باید یاددد بگیری دروغ نگی حالا بخاطر طلاها ناراحت بودا

یادش بخیر. خلاصه این شد که تنبیه شدم و یه مدت طولانی واسم طلا نخریدن

امروز سرعت پایینه.. منم یه سر زدم اعصابم خورد شد خارج شدم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!