این قرارداد تقسیم اموال است. و در اون قید میکنند که مثلا شما چی داری و بعد طلاق یا مرگ یا خیانت چه مقدار از اموالت به همسرت خواهد رسید. و اگه سهام مثلا داری و نمیخواهی به همسرت تعلق بگیر اون جا مینویسی که مثلا این ...این .... این شامل تقسیم نمیشه.
به هیچ وجهی از این چیها امضا نکنید .
چون اگه طلاق بگیری طرف میتونه تا ایران هم biyad و امولتان را بگیر . دقت کنید حتا خیانت . یعنی اگه همسرتون ادعا کنه که شما خیانت کاری میتونه اموالت را بگیر. این جا ازدواجها بیشتر ۱- ۲ سال دوام نمیاره. مستقیماً به وضع اقتصادی بسته است. اقتصاد تو یک سال خوب باشه ازدواج میکند وقتی ۶ ماه دیگه اقتصاد خراب شد طلاق میگیرن.
میتونه کاری کنه که تمام عمرت را تحت تعقیب باشی .
مردم عادی نمیکنند . من نکردم.
[/quote]
ولی چیزی که من از قسمت اول صحبت شما متوجه شدم برعکس این بود که.یعنی اگه قرارداد رو پیش از ازدواج تنظیم کنیم دیگه اگه خدا نکرده به طلاق کشیده بشه نمیتونه بیاد اموال طرف رو بگیره چون قبلا امضا کرده که بهش تعلق نگیره!
به هیچ وجهی از این چیها امضا نکنید .
چون اگه طلاق بگیری طرف میتونه تا ایران هم biyad و امولتان را بگیر . دقت کنید حتا خیانت . یعنی اگه همسرتون ادعا کنه که شما خیانت کاری میتونه اموالت را بگیر. این جا ازدواجها بیشتر ۱- ۲ سال دوام نمیاره. مستقیماً به وضع اقتصادی بسته است. اقتصاد تو یک سال خوب باشه ازدواج میکند وقتی ۶ ماه دیگه اقتصاد خراب شد طلاق میگیرن.
میتونه کاری کنه که تمام عمرت را تحت تعقیب باشی .
مردم عادی نمیکنند . من نکردم.
[/quote]
ولی چیزی که من از قسمت اول صحبت شما متوجه شدم برعکس این بود که.یعنی اگه قرارداد رو پیش از ازدواج تنظیم کنیم دیگه اگه خدا نکرده به طلاق کشیده بشه نمیتونه بیاد اموال طرف رو بگیره چون قبلا امضا کرده که بهش تعلق نگیره!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013