میدونید بچه ها من فکر میکنم توی دنیا فقط ما ایرانیها هستیم که توی اینترنت و سایتها جمع میشیم و درباره لاتاری تبادل اطلاعات میکنیم گزارش مینویسیم خبر رسانی میکنیم آمار میدیم آمار میگیریم از اونهایی که هنوز منتظر هستند تا شمارشون اعلام بشه از اونهایی که مدارک را ارسال کردند از اونهایی که میخوان بلیت بخرند و اونهایی که بلیط خریدند اونای که الان توی هتل هستند و ......از آژانسها ی هواپیمایی داخلی خارجی اتوبوس قطار قیمتشون ساعتاشون از انستیتو پاستور تا مدیکال آنکارا از پرستارش و دکتراش از مدارک تا ترانسفر از داخل سالن سفارت آمریکا از آفیسرها آمریکایی . برخوردشون سوالاتشون حتی اون ریش قرمزه انواع واکسنها مجردها متاهلها محصلین مهندسین رشته ها دانشگاه ها تازه اینها که چیزی نیست از فرودگاهای آمریکا تشریفات فرودگاه شهرهای امریکا کار در آمریکا تحصیل در آمریکا حتی بعضها از خیابانهای آمریکا خبر رسانی میکنند وا خدا دارم دیونه میشم از اجاره خانه از مالیات گواهی نامه خرید ماشین و دیگه چی بنویسم تمومی نداره نگرانی استرس چرا؟ نمی دونم اینها خوبه یا بده ؟ یا یک جور تعاون ؟یا به خاطر تحریم ؟ ولی هرچی هست سخت داریم تلاش میکنیم که زندگی کنیم اونجوری که دوست داریم و داریم به همدیگه کمک میکنیم من فکر میکنم توی دنیا فقط ما ایرانیها اینجوری هستیم ولی چرا در خارج از کشور وقتی وارد بازار کار میشیم و جا میفتیم به هم دیگه زیاد اعتماد نمی کنیم و سعی میکنیم با ایرانیهای دیگه کمتر تماس داشته باشیم شاید من خودم هم اینجوری باشم نمی دونم البته این یه بحث دیگه ای بگذریم کمک چیز خوبیست.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۳
|
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، fereydoooon ، afs ، jazirehh ، shima1364 ، Last chance ، Judy Abbott 13 ، mohajer13 ، payampars ، pr.kia ، yasaman1111 ، Tir-Tapar ، NarcisJ ، mgolchin13 ، rouzbehdarvishi ، mehdi110 ، rezagh ، Hedieh20 ، shiraz2013 ، ashakibafar ، roeentan ، farshadsh
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: