کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-20 ساعت 00:53)yasaman1111 نوشته:  بچه ها ما تازه نامه دوممون اومده...مصاحبه هفته 2 مارچ...لطفا به من ترتیب این کارایی رو که باااس به انجام برسونم بگین:
1.گرفتن وقت از دکتر
2.گرفتن بلیط
2.رزرو هتل
3.ثبت CSC
4.فرستادن مدارک
به همین ترتیب درسته دوستان؟؟؟
(2013-01-20 ساعت 14:32)yasaman1111 نوشته:  بچه ها چرا کسی به کارنتی های سری جدید کمک نمی کنه...بیزحمت وقتی به یه اجماع نظر در رابطه با چای و کتری برقی رسیدین Big Grin به سوالای ما جواب بدین.من این تاپیکو تا صفحه 29خوندم بقیشم باور کنین قول میدم بخونم.ولی نفهمیدم که بهتره هتل بگیری یا خونه؟ آیا بهتره آژانس هتل رزرو کنه؟با تور بهتره؟آیا اصن باید به حرف آژانسا گوش کرد؟ضمنن من از اصفهانم.Tongue
یاسمن هزار و صد و یازده!!!!
آخه مواردی که لیست کردی زیاد به هم مرتبط نیستند که تقدم و تاخر زمانیشو برات بگیم. شما موقع فرستادن مدارک فایل pdf راهنمای سفارت رو از توی امضای من میزاری جلوت و طبق اون شروع می کنی به مرتب کردن مدارک. اونجا میبینی که یکی از مدارک پرینت رسید ثبت نام CSC هست. پس باید اول برای CSC ثبت نام کنی. گرفتن وقت از دکتر رو که خودت گفتی. بقیه موارد مثل هتل و یا خونه، تور یا غیر تور بستگی به اندازه جیبت داره. اگه جزو مرفهین بی دردی و بچه مایه دار، تور با ترانسفر و یک روز گردش در شهر با یه هتل 5 ستاره نزدیک سفارت بگیر که صبح بتونی پنجره شو باز کنی و به نگهبان سلام بدی. اگر مثل من جزو قشر آسیب پذیری تور و هتل رو جدا بگیر و پول به ترانسفر نده. با همون اتوبوس های فرودگاه برو به یه هتل 3 ستاره که خیلی هم از سفارت و دکتر دور نباشه و پول تاکسی بدی. حالا بالاخره مایه داری یا همدردیم؟

پیام‌های این موضوع
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط Saeedv13 - 2013-01-20 ساعت 14:54
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: