کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-04 ساعت 12:26)aminkhoshgeleh نوشته:  آقا ميشه مديكالو استانبول انجام داد آخه نوشتند ظاهرا اين كار در استانبول ديگه انجام نمي شه
یعنی اگر یه روزی شنیدین که عمو سعیدتون از دست یه کاربری سکته کرد و به عوض آمریکا، در حالت آرزو به دل به دیار باقی شتافتBig Grin بدونین که یکی از مظنونین همین "امین خوشگله" استBig Grin. تا حالا چند دفعه بهش گفتم پدرجان یک سئوال رو در چند تاپیک مطرح نکن. با وجودی که زیاد تمایلی به استفاده از ابزار مدیریتی ندارم مجبورم کرده که دو دفعه اعمال قانونش کنم ولی هنوزم که هنوزه دست بردار نیست و درست مثل کاربری که اولین روز عضویتش تو سایت هست سئوال می پرسه. حتی حاضر نیست دو تا پست این ور و اونورشو نگاه کنه شاید به جواب برسه. الانم می دونه که تو استانبول مدیکال انجام نمیشه ولی بازم نگاه کنید سئوال کرده. ببینین تو تاپیک "اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت" رفته چی پرسیده:
(2013-02-04 ساعت 12:32)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام ميشه يكي از دوستان بفرمايند چه مداركي را قبل از رفتن به مصاحبه به سفارت فرستاديد مثلا" چند قطعه عكس يا مثلا پشت نويسي شده بود يا نه؟
امین خوشگله... خوشگل... اون تاپیک مال کسانی هست که دارن میرن اونور پدر جان. چکارشون داری بندگان خدا رو؟
بابا مگه من نگفتم فایل pdf سفارت رو بذارین جلوتون و طبق همون مدارک رو آماده کنین؟ لینک این فایل تو امضای من هست و بهترین و رسمی ترین مرجع برای شماست. آخه پدر جان شرایط آدمها با هم فرق داره. مثلاً یکی مجرده و تو مدارکش قباله ازدواج نداره که بفرسته. شما که ازدواج کردی می خوای طبق مدارک اون بابا مدارکت رو بفرستی؟
برای رهایی از دست امین خوشگله یه بار مدارک ارسالیمو به آنکارا لیست می کنم ولی هشدار میدم که هر کسی باید خودش به اون فایل مراجعه کنه و بر اساس شرایط خودش مدارکش رو تهیه کنه و بفرسته.
مدارک ارسالی عمو سعید:
1- فتوکپی از صفحه اول گذرنامه
2- پرینت ثبت نام CSC
3- ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده
4- ترجمه شناسنامه
5- ترجمه کارت ملی
6- ترجمه قباله ازدواج (2 سری)
7 - ترجمه گواهی موجودی حساب بانکی (تمکن مالی)
8- ترجمه سند منزل
9- ترجمه ارزشگزاری منزل توسط کارشناس رسمی دادگستری
10- ترجمه کارت معافیت از خدمت
11- فرم تک صفحه ای آنکارا (Contact Information Sheet)
12- دو قطعه عکس 5*5 پشت نویسی شده با زمینه سفید و بدون حاشیه. پشت نویسی:
Surname: Khoshgeleh
Name: Amin
Case no: 2013AS00001234
DOB (mm-dd-yyyy): 12-13-1987
خداوند همه را به راه راست هدایت فرمایند. آمین

پیام‌های این موضوع
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط Saeedv13 - 2013-02-04 ساعت 13:08
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان