2013-02-09 ساعت 00:24
(2013-02-08 ساعت 11:01)alibati نوشته: دوستان من می خوام برای گرفتن ایلتس اقدام کنم البته می خوام کلاس برم اما می خوام بدونم از چه
منابعی می تونم استفاده کنم
منابعی که Arash82 معرفی کردند بسیار مناسب هستندو
خصوصا تست های Cambridge IELTS بسیار هوشمندانه طراحی شده اند.
من فقط چند تا نکته رو یاد آور میشوم که از دوتا از دوستانم که از استادهای باتجربه (و انگلیسی زبان) هستند و سالهاست در کلاسهای آیلتس تدریس میکنند یاد گرفتم.
1- حتما در یک کلاس مناسب آمادگی برای آیلتس شرکت کن چون نکات بسیار ریز ولی مهمی وجود داره که با مطالعه ممکنه هیچوقت به اونها پی نبری. از نکات و تکنیکهای پاسخگویی تا ساختار نوشتاری و باید و نباید های Essay و تکنیکهای نوشتاری مثل Concession , Thesis , ...
نکته های بسیاری وجود داره که عدم رعایت اونها تاثیر زیادی در نتیجه داره.
نمیدونم کیفیت کلاسهای داخل ایران در چه سطحیه ولی مسلما میتونه مفید باشه.
دو نکته هم در مورد Listening
2-سعی کنید هر روز به مکالمات انگلیسی گوش کنید , خیلی زیاد. شنیدن یا دیدن سریالهایی با لهجه استرالیایی به شدت توصیه میشه. آشنا شدن گوش شما با لهجه استرالیایی بسیار بسیار مفیده. چون لهجه خاصیه که درک کردنش از لهجه انگلیسی مشکلتره و معمولا در آیلتس این لهجه در کنار لهجه انگلیسی شنیده میشه.
(میتونید soap opra های استرالیایی رو دانلود کنید یا به رادیوهای آنلاین استرالیا گوش کنید.)
3-در قسمت امتحان Listening دو دیالوگ و دو منو لوگ برای شما پخش میشه که معمولا برای مونولوگ ها نیاز به تمرین بیشتری دارید.
منابعی که توصیه میشه اینها هستند :
http://www.bbc.co.uk/worldservice/learni...sixminute/
و
www.ted.com
اولی حاوی تعداد زیادی دیالوگ و دومی حاوی منولوگ هست که هردو بسیار بهتون کمک میکنه. هم برای افزایش دامنه لغات و هم آشنایی با لهجه انگلیسی و بعضا غیر انگلیسی.این دو سایت همه زمینه های مختلف رو پوشش میده و گوش کردن به اونها خسته کننده نیست.خصوصا bbc 6 min