کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-10 ساعت 22:54)الهه سابق نوشته:  سیستمی رو راحت میدن؟ من دوبار که رفتم دبی هر دوبار بهم چارتر داد و گفتن سیستمی نمیشه بگیری. چجوریه قضیه این سیستمی؟
بعد کدل سیستمی اینه که کیشه تاریخ برگشتو باز گذاشت؟ میشه لطفا توضیح بدید؟ ممنونم

من بلیط و ویزا رو از سفرهای دوستانه گزفتم رفت و برگشت ماهان 554400 تومان شد و برای چنج 25 هزار تومان میگیره. از همه مناسب تره!
آژانس دوستانه 88511500

(2013-02-10 ساعت 22:54)الهه سابق نوشته:  سیستمی رو راحت میدن؟ من دوبار که رفتم دبی هر دوبار بهم چارتر داد و گفتن سیستمی نمیشه بگیری. چجوریه قضیه این سیستمی؟
بعد کدل سیستمی اینه که کیشه تاریخ برگشتو باز گذاشت؟ میشه لطفا توضیح بدید؟ ممنونم

من بلیط و ویزا رو از سفرهای دوستانه گزفتم رفت و برگشت ماهان 554400 تومان شد و برای چنج 25 هزار تومان میگیره. از همه مناسب تره!
آژانس دوستانه 88511500
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: الهه سابق ، roeentan

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط ikamaly - 2013-02-11 ساعت 02:15

کاربران در حال بازدید این موضوع: