(2013-02-17 ساعت 17:44)ابی هانی نوشته:ما هم تصمیم داریم همین کار رو انجام بدیم و یکی از دلایلمون اینکه پسرمون نیاز نیست تست سل بده و 2 روز زودتر بریم(2013-02-17 ساعت 14:13)mgolchin13 نوشته:من کیسم 2 نفره هست و فقط برای من دلیلش اینه که من و همسرم ترکیه رفتیم ولی من خانومم دبی نرفته و میخوام این سفر هم فال باشه و هم تماشا.اما اینکه مراحل اداری در ابوظبی با آنکارا فرقی نداشته باشه یا حتی ابوظبی راحتتر باشه خوب چه بهتر(2013-02-16 ساعت 21:39)ابی هانی نوشته: دوستان سلام.
من میخوام محل مصاحبم رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدم اما با اینکه با چندتا از دوستان عزیز و مدیران محترم صحبت کردم هنوز تصمیم نهایی رو نتونستم بگیرم.حالا از ذوستانی که تجربه مصاحبه رو در این دو جا دارند خواهش میکنم اگه کمکی در جهت تصمیم گیری من میتونن بکنن راهنماییم کنند. ممنون
شما یکم شرایط تون رو توضیح بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد. مثلا چند نفر هستید؟ اگر بچه دارید چند ساله هست؟دلیل خودتون برای این تغییر مکان چی هست؟ و ....
ما اتفاقا دبی رو 3 بار دیدیم ویکی از دلایلمون هم اینکه همه جا رو نسبتا بلذیم
و فکر می کنم این شرایط رو بهتر می کنه
مدیکال هم قطعا با توجه به سفرنامه ها بسیار راحت تره
نیاز به پست مدارک هم نیست
ولی خوب هزینه ویزا و بلیط گرون تر
به نظر میاد ویزای یک ضرب هم بیشتره در ابوظبی موردی نبوده که خودشون فکر می کردن یک ضرب بگیرن ونگرفته باشن

با توجه به جمیع شرایط ابوظبی رو ترجیح می دم هر چند که هنوز ایمیلی برای تغییر ندادم احتمالا بزودی اینکار رو بکنم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا