(2013-02-23 ساعت 13:31)vmware نوشته:(2013-02-23 ساعت 11:48)mori5050 نوشته:(2013-02-23 ساعت 11:24)vmware نوشته: مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
بنظرم رسید یه ایمیل بزنیم بگیم اکانت من رو پاک کنن و من رو بامشخصاتی که میدم زیرمجموعه اکانت همسرم کنن بنظرتون میشه؟؟؟
دوست عزیزمن هم عین شما
اطلاعات همسرم قسمت تابعیتش را اشتباه واردکردم متاسفانه حذف کردم
هرکاری انجام دادم نتوانستم ویرایش کنم مجبورشدم حذف کردم
الان چندروزایمیل زدم نمی دونم من نمی توانم تفهیم کنم که اصلاح کنند یاواقعا.....
فارسی یاانگلیسی جواب می دهندولی هنوزاصلاح نشده
دوست عزیز اگرمن به نتیجه رسیدم اعلام می کنم اگرشماهم به نتیجه رسیدیدلطفااعلام کنیدچون بنده کمتراز25روزدیگرمصاحبه دارم
منم حتما برای دوشنبه صبح یه ایمیل اماده میکنم بزنم ببینم کارساز هست یا خیر.
البته من ابتدا نگران شدم ولی امروز کلی مطلب خوندم خیلی سخت نگیرید رسیدیم انکارا به یکی از شعب ptt مراجعه میکنیم مشکل رو رفع میکنیم.
من یک ایمیل به فارسی فرستادم
که همسرم رامشخصات اشتباه ثبت کردم بعدنتوانستم ویرایش کنم حذفش کردم حالابشرح ذیل مشخصاتش می باشد لطفا به زیرمجموعه من منتقل گردد این جواب رادادنددوستان من که سردرنیاوردم اگرشماازاین جواب متوجه شدید لطفاراهنمائی کنید:
The Contact Desk Support Team
اگر نام یک متقاضی را حذف کنید، دیگر نمی توانید آن را به فهرست اعضای خانواده خود بیافزایید. گزارش آنها به گزارش متقاضی اصلی تبدیل می شود.
شما باید تحت این گزارش متقاضی اصلی، قرار ملاقات تعیین کنید.
بدلیل نیاز وزارت امور خارجه آمریکا به بازبینی، گزارشات متقاضی نمی توانند ادغام یا حذف شوند.
اگر می خواهید به طور گروهی مصاحبه شوید، تنها کافی است که برای تمام متقاضیان همان تاریخ و ساعت قرار ملاقات را تعیین کنید. در یک تاریخ و ساعت فقط با یک متقاضی مصاحبه نمی شود.در هر یک از زمان ها چندین جا برای قرار ملاقات وجود دارد.
بهترین راه برای اطمینان از اینکه همان تاریخ و ساعت را تعیین کرده اید آن است که اولین تاریخ و ساعت موجود برای قرار ملاقات را انتخاب نکنید بلکه یک روز دیگر در هفته و یک ساعت دیگر در روز را انتخاب کنید.
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا