[/size]
من درخوست K3 کرده بودم, مصاحبه ام 2 دسامبر در آنکارا انجام شد.دست راستمو بالا گرفتم و قسم خوردم سپس سوالهای کلیشه ای همیشگی شرو شد:
1-اسپانسر شما کیست؟(گفتم همسرم)
2-نام همسر شما چیست؟
3-کجا با هم آشنا شدید؟
4- چه سالی ازدواج کردید؟
5-کجا ازدواج کردید؟
6-همسر شما چند ساله آمریکا زندگی می کنه؟
7-شغل همسر شما چیست؟(کپی قرارداد کار همسرم با محل کارش رو نشون دادم)
8-همسر شما چه غذایی دوست داره؟(گفتم قرمه سبزی گفت منم قیمه دوست دارم گفتم بهم ویزا بدی دعوتت می کنم بیای خونمون خانومم برات قیمه درست می کنه, خندید)
9-عکس از سفره عقد هم دارید یا نه؟(همه عکسهارو بدقت نگاه کرد)
10-کپی پاسپورت و سکیوریتی کارد همسرم براش مهم بود
11-خدمت سربازی رفته اید یا خیر؟اگر خیر به چه دلیل؟(ترجمه و اصل کارت معافیتم را ارایه دادم)
12- شغل خود شما چیست و کجا کار کرده و میکنید؟( گواهی اشتغال به کارهامو نشونش دادم)
در نهایت گفت مدارک شما کامله فقط برخی کارای اداری مونده که بطور متوسط 1ماه طول می کشه! و برگه آبی معروف و بقیه داستان...
من درخوست K3 کرده بودم, مصاحبه ام 2 دسامبر در آنکارا انجام شد.دست راستمو بالا گرفتم و قسم خوردم سپس سوالهای کلیشه ای همیشگی شرو شد:
1-اسپانسر شما کیست؟(گفتم همسرم)
2-نام همسر شما چیست؟
3-کجا با هم آشنا شدید؟
4- چه سالی ازدواج کردید؟
5-کجا ازدواج کردید؟
6-همسر شما چند ساله آمریکا زندگی می کنه؟
7-شغل همسر شما چیست؟(کپی قرارداد کار همسرم با محل کارش رو نشون دادم)
8-همسر شما چه غذایی دوست داره؟(گفتم قرمه سبزی گفت منم قیمه دوست دارم گفتم بهم ویزا بدی دعوتت می کنم بیای خونمون خانومم برات قیمه درست می کنه, خندید)
9-عکس از سفره عقد هم دارید یا نه؟(همه عکسهارو بدقت نگاه کرد)
10-کپی پاسپورت و سکیوریتی کارد همسرم براش مهم بود
11-خدمت سربازی رفته اید یا خیر؟اگر خیر به چه دلیل؟(ترجمه و اصل کارت معافیتم را ارایه دادم)
12- شغل خود شما چیست و کجا کار کرده و میکنید؟( گواهی اشتغال به کارهامو نشونش دادم)
در نهایت گفت مدارک شما کامله فقط برخی کارای اداری مونده که بطور متوسط 1ماه طول می کشه! و برگه آبی معروف و بقیه داستان...