2013-03-13 ساعت 11:22
(2013-03-12 ساعت 14:56)30NAP30 نوشته:(2013-03-12 ساعت 14:43)afshin sadeghi 2 نوشته:دوست عزیز(2013-03-12 ساعت 12:10)eghtesad نوشته: سلام دوستان عزيز ما هم كارنت شديم ولي تازه متوجه شدم كه كارت معافيت (پزشكي) را بايد تعويض كرد رفتم پرسيدم ميگن ٢ ماه طول ميكشه ، كاراي اينا هم كه معلوم نيست شايد بيشتر طول بكشه، نظر اساتيد چيه؟ با كارت قديمي برم مشكلي پيش نمياد؟
میگن 2 ماه اما زیر 40 روز میاد. نگران نباش. اگه بتونی بری از نظام وظیفه یه نامه بگیری ( کلید کن ) و خودت به صورت دستی ببری ناجا کار 2 هفته ای تموم میشه
اینجور کارا یک ریسک بزرگه . ازت خواهش می کنم این ریسک رو نکن و یا همین کارتی که در دست داری به مصاحبه برو ... شنیدم دارن شناسنامه ها رو هم تعویض می کنن !!! من چنین ریسکی رو نکردم و با همون شناسناه ها رفتم ...
کارای دولتمردان ما حساب و کتاب نداره !!! کارت معافیتم رو 11/1390 دادم واسه تعویض و قرار شد که تا قبل از 15-12-90 بدستم برسه ... اما متاسفانه با اینکه جزو اولین سری ارسالی ها بودم ، خرداد 91 کارتم رو گرفتم !!!!
اگه بخوای یدی واسه تعویض و رسید امونها رو مبنی بر ارائه کارت معافیت بدی واسه ترجمه ، احتمال اینکه نقص مدرک بخوری زیاده ...
خيلي ممنون از جوابتون. راستش من كارت ملي ها رو هم تعويض نكردم، پس يعني تو سفارت ايرادي نميگيرن؟
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو