2013-03-13 ساعت 20:58
(2013-03-13 ساعت 17:17)enchantress_boy نوشته:(2013-03-13 ساعت 16:39)مرآت74 نوشته:من ایشون رو نمیشناسم ولی چیزهایی که شنیده بودم رو عنوان کردم.(2013-03-13 ساعت 11:45)enchantress_boy نوشته:(2013-03-13 ساعت 10:28)honey rahmati نوشته: بچه ها من گیج شدم سفارتم آنکارا بود الان اومده ابوظبی 16 اردیبهشت چه کار کنم شنیدم ابوظبی دیپلماتهاش هندی هستن و خیلی بد تو رو خدا راسته . باید چه کار کنم از حالا وقت دکتر بگیرم ؟چیزی نمی خواد پست کنم ؟ مدارک لازم مثل سفارت آنکارا هست ؟ یه بچه 10 ساله دارم چند روز قبل دکتر باشم ؟ آدرس دکتر لطفا ؟ وفت ندارم همه تاپیک ها رو بخونم یکی به من شوک زده کمک کنه
من آنکارا رو ندیدم ولی ابوظبی خیـــــــــــــــلی خوب بود. دیپلماتاش آمریکایی هستن و خیـــــــلی خوب. یه چند تا ایرانی هم کارمند داره. فقط نگهبانی و سکیوریتیش هندی و پاکستانی هستند که اونها هم به شما کاری ندارند. سفرنامه منو بخون در باره مدیکال و دکتر و .... توضیح دادم. مطمئن باش خوب جایی افتادی.
در مورد خانوم ملیکا که آقای مرآت گفته بودن من یه کم شک دارم. چون ایشون شرکتی در این زمینه نداره و شخصی کار میکنه. در ضمن حدود 1 ماه پیش هم در راه ابوظبی تصادف بدی کرده بود که مسافرین مصدومش با ماشین پلیس به سفارت برده شده بودند. این قضیه رو من از چند نفر شنیدم حتی بچه های مهاجرسرا. به هر حال برای رفتن به ابوظبی هم هیچ مشکلی نیست و از طرق مختلف می تونین برید.
در مورد خانم ملیکا بنده حدود 25 روز پیش باهاش رفتم ابوظبی آثاری از تصادف ایشون ندیدم در ضمن اگر با ایشون یکبار برخورد کنید نظرتون عوض میشه . دوستان دیگری که با ایشون رفتن می دونن .
در ضمن بد نیست این پست رو هم یه نگاهی بندازید.
دوستان من فقط یه نکته رو میگم
اگر پلیس وسط راه ماشین رو نگه داره و بفهمه داستان چیه به جرم سوار شدن در تاکسی شخصی هم شما و هم راننده رو جریمه میکنند
جریمه خیلی مهم نیسا زمان شماست که از بین میره
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینهها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
از امارات متحده تا ایالات متحده