2009-12-06 ساعت 19:01
محمد جان شما شورش رو در آوردید ، شما خلافی کردید که تمام مدیران سایت آن را قبول کردند و برای شما محرومیتی چند روزه در نظر گرفته اند و طبق قوانین این سایت شما باید از آن پیروی کنید .
اگر قرار باشه هر چند وقت یکبار کاربری مانند شما بخواهد از این قسم بچه بازی ها در بیاره که نمیشه ! برادر من شما نظم سایت رو بهم زدید ....
شما به جای اینکه از اعضا معذرت خواهی کنید و به مدیران سایت که بدون هیچ چشم داشتی برای این انجمن فعالیت می کنند احترام بگذارید راه بیراهه رو انتخاب کردید.
دوست عزیز صبر کن محرومیتت تموم شد تا می تونی پست بده طبق قوانین !!
بنده هرگز نگفتم که دوستان پست ندهند .. بنده گفتم پست نامربوط ندهند ! بروید دوباره نوشته مرا بخوانید .
نوشته های نامربوط چه شما ، چه بنده و هر کسی حتی دیگران مدیران ، اگر مدیران تایید کنند پاک خواهد شد تا امشب .
اگر قرار باشه هر چند وقت یکبار کاربری مانند شما بخواهد از این قسم بچه بازی ها در بیاره که نمیشه ! برادر من شما نظم سایت رو بهم زدید ....
شما به جای اینکه از اعضا معذرت خواهی کنید و به مدیران سایت که بدون هیچ چشم داشتی برای این انجمن فعالیت می کنند احترام بگذارید راه بیراهه رو انتخاب کردید.
دوست عزیز صبر کن محرومیتت تموم شد تا می تونی پست بده طبق قوانین !!
بنده هرگز نگفتم که دوستان پست ندهند .. بنده گفتم پست نامربوط ندهند ! بروید دوباره نوشته مرا بخوانید .
نوشته های نامربوط چه شما ، چه بنده و هر کسی حتی دیگران مدیران ، اگر مدیران تایید کنند پاک خواهد شد تا امشب .
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. 
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011

شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6