کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-03-16 ساعت 21:51)daffodil1820 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 13:27)sohailstar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 12:03)byousefi_p نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:44)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
آدرس سفارت تو تهران کجاست؟.

(2013-03-13 ساعت 15:49)sohailstar نوشته:  سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
اونجا افرادی هستند که درام میفروشند و منزلشون تو دِهی نزدیک گمرک هستش
یه مبلغی میگیرن (فکر کنم شبی 3-4 هزار تومان) مبرن تو حیاط خونشون.
راه دیگش هم اینه: ماشین رو تو جلفا بزاری- یه ماشین دربست کنی تا مرز
آدرس سفارت ارمنستان: تهران- خيابان انقلاب - خيابان رازي (نبش خيابان شهريار)- روبروي پارك دانشجو
درخصوص پاركينگ هم ممنون از جوابتون. خودم هم كه از گمرك نوردوز پيگيري كردم گفتند پاركينگ دارند ولي سرپوشيده نيست با همان مبلغي كه شما گفتيد.

سلام.آیا برای ویزا همه افراد باید باشن یا یه نفر کافیه؟
سلام دوستان

ما یه سفر پروازی رفتیم ایروان،قصد ما این بود برا گرفتن ویزا با ماشین بریم ارمنستان،ولی.........اونجا با صحنه ای مواجه شدیم کلا قید مسافرت با ماشین را زدیم؟! انجا در امد بعضی پلیساشون از طریق رشوه است , الکی ماشین لیدرمون را گرفتن به بهونه جریمه ،رشوه بگیرند،20000 درام تو شهر جریمه نقدیSad
لیدر ما کاملا حرفای عمل کرد و یه درام هم پرداخت نکرد، لیدر میگفت تو جاده های خارج شهر جریمه های نقدی بیشتره، البته من قبل از مسافرت شنیده بودم از یه دزستی که تو مسیر ایروان سال گذشته 60000 درام جریمه نقدی شدن، کافی چند بار جریمه شیم/ف دخل جیب کلهم من حیث المجموع و الرشوتون بربادون کثیرا.
بیشتر تحقیق کنید برا مسافرت با ماشین، مخصوصا کیفیت جاده های کوهستانی را....

..........من تو فرودگاه ایروان ویزای همراهانم را تک نفری گرفتم

.............................شاد باشید و بهاری همیشه ایام ...........................
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: pooya.n ، parsush ، dana ، iman63ir ، hamedhamed

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط sokot - 2013-03-18 ساعت 13:12
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: