2013-03-27 ساعت 06:30
ساناز جان راستش اینجا خیلی چیزا برای من تکراریه!! با اینکه خیلی با ایران متفاوته و با توجه به اینکه من هیچوقت سفر خارج از ایران نداشتم قبلان ولی هیچ چیزی توجّهم رو جلب نمیکنه تنها چیزی که خیلی خوشم اومد اخلاق خوب و نظمو ترتیبشون بود.. همسرم میگه خیلی بده که هرچی بهت نشون میدم هر جا میبرمت خیلی عادی واست ولی نمیدونم چرا به وجد نمیام از هیچی!!! بعضی وقتا الکی ادای آدمای هیجان زدرو درمیارم ولی راستشو بخواین اینجا هیچ فرقی نمیکنه با ایران.. تنها فرقش یه سری آزادیاست که ما تو ایران نداریم ولی اینجا هست مثل حجاب و .. که ماها دیگه اینقدر فیلم میبینیمو از طریقه اینترنت همهٔ این چیزارو دیدیم که واسمون عجیب نیست.. راستش من هیچوقت علاقمند نبودام مهاجرت کنم و شاید یه دلیلش این باشه.. روزی اول خوشم اومد از اینجا و نظمو ترتیب زندگی و کارشون باعث شد که فکر کنم خیلی اینجارو دوست خواهم داشت ولی الان دیگه اون حسّو ندارم و دارم نقش میکشم یه کاری کنم بریم ایران برای زندگی.. این چیزی که گفتم احساسات واقعیه من هستن که دلم نمیاد به همسرم بگم شاید شما نظرتون با من متفاوت باشه ولی من ایرانو با تمام بدیاش و با تمام محدودیتش به اینجا ترجیح میدم.. به نظر من اینجا برای مسافرت عالیه ولی برای زندگی نه.. یعنی دلم میخواد بریم ایران و سالی ۲ ماه بیایم اینجا که پولشو نداریم ولی خوب دوست دارم اینجوری.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!