بابا پروسه نامزدی و ازدواج فرق داره. من که چندبار گفتم از شما مدارکی نمیخوان الان دینا جون. شما اول آنلاین پولو پرداخت میکنید و بعد وقت میگیرید و 2 هفته قبل از مصاحبه مدارکو واسشون پست میکنید. تازه اگه ارمنستان یا ابوظبی بودی که هیچ مدرکی هم نباید واسشون پست میکردی و باید روز مصاحبه با خودت میبردی
ارکیده جان پولی که می میدیم با نامزدیا فرق داره. اونا 88 دلار و 230 دلار ندارن. یه رقم دیگه است و اصلا کلا سیستمشون با ما فرق داره. مثلا ما خودمون وقت نمیگیریم ولی نامزدیا خودشون وقت میگیرن
کی گفته فیضبوق از ف ی ل ت ر درمیاد؟ از کجا شنیدی؟
آهاااااااااان دروغ 13!!!! خیلی خیلی عالی بود. بهترین دروغ سیزده ای بود که توی عمرم شنیده بودم. خیلی عالی بود
ارکیده جان پولی که می میدیم با نامزدیا فرق داره. اونا 88 دلار و 230 دلار ندارن. یه رقم دیگه است و اصلا کلا سیستمشون با ما فرق داره. مثلا ما خودمون وقت نمیگیریم ولی نامزدیا خودشون وقت میگیرن
کی گفته فیضبوق از ف ی ل ت ر درمیاد؟ از کجا شنیدی؟
آهاااااااااان دروغ 13!!!! خیلی خیلی عالی بود. بهترین دروغ سیزده ای بود که توی عمرم شنیده بودم. خیلی عالی بود

ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی