2013-04-06 ساعت 15:14
(2013-04-04 ساعت 12:41)بهنوش نوشته:(2013-04-04 ساعت 12:33)sgkco24 نوشته: سلام دوستان
ما مصاحبمون افتاده ايروان روز پنجشنبه با توجه به اين که کیسمون 3 نفره هست و يه پسر 8 ساله داريم طبق مطالبی که من خوندم مثل اين که مديکال ما 4 روز کاری طول می کشه که با توجه به اين که می خوره به يکشنبه الان هنگ کردم کی وقت بگيرم جمعه يا شنبه![]()
کاشکی می شد دوشنبه وقت بگيرم تا چهارشنبه جوابشو بگيزم کسی تجربه اش رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنه
سلام دوست عزیز منم کمی مثل شما هستم من مصاحبه ام چهارشنبه هستش اما مدیکال رو برای روز جمعه خانم دکتر دادن .جمعه بگیرین به نظرم استرس اینکه جوابتون زود اماده بشه رو ندارین.
امیدوارم موفق باشید.
ما دوشنبه وقت سفارت داریم، دکتر جمعه بهم وقت داد، ازش پرسیدم که جوابها آماده میشه یا نه، اونم گفت که شنبه حاضره.
دیروز رفتیم پیش دکتر کریستین، خانم لوسی گفت که امروز (شنبه) برم جوابارو بگیرم ، رفتم ولی حاضر نبود. دوشنبه هم وقت سفارت داریم. دکتر کریستین گفت که فردا بعدازظهر خودش جوابارو میاره و تو شهر یک جا قرار میذاره بهم میده.
دوستان سعی کنید 3-4 روز کاری قبل از مصاجبه برید پیش دکتر تا استرس نداشته باشین. در ضمن اصلا به بچه ها کاری ندارن، من 2 تا بچه دارم و با اینکه بهش گفتم آبله مرغان نگرفتند ولی واکسن نزد.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13