شینا جان منظورت عکس ۲ نفرس دیگه؟ به نظر من ۱۰ تا عکس ۲ نفر و خانوادگی جاهای مختلف بفرست.. راجبه پشت نویسی یه چیزی بگم که همسر من نمیدونست باید پشت نویسی کنه عاعاورعوع و هیچ عکسی رو پشت نویسی شده نفرستد ولی مشکلی هم پیش نیومد حتما خودشون نوشتن یه چیز دیگه راجبه وکسنا میخوام بگم که امروز تو پیام خصوصی به کاملا گفتم نمیدونم تو سفرنامه نوشتن یا نه ولی کلا معنی که با یه کارت پر از مهر رفتم و کلا ۲ تا وکسان کم داشتم یکی آبله و یکی آنفلوانزا کلا ۲۰$ کمتر از یه خانمی پول دادم که تو مطب دکتر فهمید باید کارت میورد!! پس الان نگران نباشید فقط اون آقای دکتر به برخوردتون نگاه میکنه اگه خوش برخورد باشید و خیلی سوال نپرسید باور کنید الکی ازتون پول نمیگیره.. من باید ۲ تا وکسان میخوردم ولی یدونه بهم زد بسکه خودمو زدم به موش مردگی
)
منا جون اون موقع که منتظر وقت مصاحبه بودم دقیقا دیوونه شدم همش نگران بودم نکنه منو یادشون بره نکنه پرواندم گم شده و ۱۰۰۰ تا فکر دیگه ولی مطمئن باش تا ۲ هفته دیگه تاریخ میگیری ولی یه کاری کن همین الان یه ایمیل به nvc بده و بگو پرواندم در فعلا تاریخ تکمیل شده ولی هنوز نامهٔ مصاحبهرو دریافت نکردم میخوام بدونم تاریکه مصاحبم کیه.. این ایمیل رو اگه شوهرت قبول نمیکنه بده خودتم خیلی راحت میتونی بعدی بهشون اینجوری دیگه خیالت کاملا راحت میشه تا ۲ هفته دیگه جواب میگیری

منا جون اون موقع که منتظر وقت مصاحبه بودم دقیقا دیوونه شدم همش نگران بودم نکنه منو یادشون بره نکنه پرواندم گم شده و ۱۰۰۰ تا فکر دیگه ولی مطمئن باش تا ۲ هفته دیگه تاریخ میگیری ولی یه کاری کن همین الان یه ایمیل به nvc بده و بگو پرواندم در فعلا تاریخ تکمیل شده ولی هنوز نامهٔ مصاحبهرو دریافت نکردم میخوام بدونم تاریکه مصاحبم کیه.. این ایمیل رو اگه شوهرت قبول نمیکنه بده خودتم خیلی راحت میتونی بعدی بهشون اینجوری دیگه خیالت کاملا راحت میشه تا ۲ هفته دیگه جواب میگیری
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!